Malin Nyberg

Lifesaver is you.

Kategori: Vardag



Bitch please, I know what you're thinking about me.

Kategori: Vardag

382667_296448253725156_100000799500041_790928_1487402374_n_large-kopia52_large

.

Kategori: Vardag

.

.

Kategori: Vardag

Sitter i skolan med mina homies och har engelska. Slutar om tre timmar och försöker få tiden att gå fort med hjälp av musik och en data. Ikväll blir det ridning och sen ska jag till Ebba. Imorgon är det ju studiedag så jag ska verkligen försöka utnyttja dagen till fullo. Nu ska jag fortsätta tillbaka till min engelskapresentation som jag håller på med. Puss och kram !

Tumblr_ly84wu5xvk1qi1c55o1_500_large

Allt jag behöver just nu

Kategori: Musik

Hej kära läsare! Sitter här och lyssnar på "Je t'ai menti" för tusonde gången. Den är såå bra!! Nu till saken. Idag när jag satt och lyssnade på spotify så hittade jag ulriks "gamla" verision av "life". Kommer verkligen ihåg hur mycket jag lyssnade på den och att jag tyckte den var bättre än guld. Nu är den kanske inte bäst, men den ger mig så mycket gamla minnen och jag kommer vekligen ihåg hur jag drogade mig med den.

Blir nog inget mer inlägg ikväll (om jag inte ändrar mig). Så god natt på er!

love the voice, love the song, love the boy (and the girl)

Kategori: Vardag



OMFG VAD DET SNAÖAR UTE!!!! Hoppas det håller kvar nu, jag orkar verkligen inte slask en gång till. Hur som hälst så var det inte det jag skulle säga. Det var att jag har lyssnat på "Je t'ai menti" (kill for lies fast på franska) tuuusen gånger! Den är verkligen såååååå bra!!! Rekomenderar den starkt!! Love it.


Jag dödar för spotify, lika mycket som jag dödar för att få dig.

Kategori: Musik

"Jag har det bra mitt liv rullar på, ibland har jag det tråkigt, vad sakta tiden går. Men oftast har jag roligt, då känns allting bra. Idag är en bra dag idag är det bra."




På tal onm spotify-listor så har jag tusen och alla sitter i olika ordning. Dom låtarna jag lyssnar mäst på öär:

*Kill for lies - Ulrik Munther
* Stranded - Greyson Chance
*Summertrain - Greyson Chance
* Wild ones feat. Sia -Flo Rida
* Were have you been - Rihanna
* The oney exception - Paramore
* Frozen Twilight - God is an Astronaut
* Soldier - Gavin DeGraw
*Favorite girl (Acuastic) - Justin bieber


Som ni ser så är det allt mellan himmel och jord. VIssa låtar lyssnar jag på när jag är glad, andra när jag är typ "nere" och andra ska bara finnas. En blandning med allt man kan tänka sig. 



 


Caroline Costa & Ulrik Munther - Je t'ai menti (Kill For Lies). Caroline sjunger på franska och Ulrik på engelska (och franska), så bra!!

Back on track!

Kategori: Vardag

Har precis ätit världens godaste wook till middag. Jag har aldrig förut gjort något så gott tror jag. Muums!! Nu ska jag kolla på tv = chillkväll. Vi hörs senare, hej så länge!

Nous tuons pour des mensonges - We kill for lies

Kategori: Vardag

Just nu är jag så glad. Jag har hittat den perfekta skolan för mig. Vissligen så ligger den i liljeholmen, men vad gör det. Real gymnasiet är det och den är en naturvetenskaplig linje med hästhållning som huvudämne. Jag var där på öppet hus idag och jag fastnade direkt. Just nu så känner jag att jag inte orkar börja om på något sam eller natur (även fat jag kommer gå det), men när jag får läsa hästhållning så blev allt mycket roligare.

Idag var det öppet hus och nästa vecka ska jag åka på en ”prova-på-ridning” i Farsta. Det ska bli spännande och roligt, men även lite läskigt. Tänk om alla är jätteduktiga, ridläraren är dålig eller om jag får en häst jag inte klarar av? – Nej, jag måste nog tänka positivt, det kommer nog gå bra.

Skolan verkar verkligen jättebra och jag tror verkligen att det är rätt beslut för mig men jag ska även gå på öppet hus på Tibble, Åva, och Danderyd för att se att jag verkligen har bestämt mig.

(Bara så ni vet så har inte rubriken något med skolan att göra, en annan grej, inget jag tar upp i bloggen.)


Kolla hur brun jag var i sommras, sjuukt!!  

You and I

Kategori: Vardag

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på asbra musik. You and I - lady gaga går just nu, i liiike! Hehe nu ska jag inte vara tråkig.. Vi hörs mina vänner! Puss

Blää vad ful....

Fin bild, I know xP

Kategori: Vardag

Hej alla! Måste först bara säga att jag har sjukt mycket saker som händer i mitt liv just nu som gör att jag inte hinner med bloggen så mycket. Bland annat så går jag i något som kallas skolan och där får man läxor och har prov och annat skit som man inte vill ha. Bara så ni vet.
Btw, lyssna på en sköön låt!


Idag slutade jag tre, gick hem åt en macka, försökte göra en såndär kub som man skruvar på och är helt omöjlig att klara. Efter det så åt jag middag. Och nu sitter jag här med kakor. Roligt liv, vet.

Nu ska jag sluta vara tråkig. Puss!

Lol till bilden xP

In my own little heaven

Kategori: Kläder

Everybody say weeeho!

Kategori: Vardag

Idag blir en riktig "pluggdag". Håller på att göra en svenska presentation nu och kommer nog fortsätta göra det ett bra tag till. Sen väntar No:n och en bok som vi ska börja läsa i svenskan. Orka skolan men vad gör man inte för framtiden?!  En rolig sak är att det är idag ponnyakuten börjar, för er som inte vet vad det är så handlar det om barn som behöver hjälp med sina ponnyer - ponnyakuten (man hör det på namnet xp), med andra ord är det ett program för hästnördar. Nu ska jag återgå till mina läxor fml. Puss på er!

Btw så lyssna på låten, det finns bättre kvalite på spotify.

Remember me, please.

Kategori: Vardag

Tjaaaa alla! Vaknade för en stund sen och håller på att försöka stämma min gitarr, vilket går sisådär. Behöver nog hjälp men jag pallar inte släpa med den.. hehe nej men jag får väl göra det. För övrigt sitter jag och lyssnar på en grym artist. Just nu är det "Alburn road". Lycka är ordet.

På tal om barkbåtar så har jag inte pallat att uppdatera varge dag. Jag vill licksom inte känna mig tvungen att göra det, så ni vet. Nu ska jag ta och medinicera mina katter. Puss och kraam.


yes I am and I'm proud of it.

Greyson Chanse är niiice!

Kategori: Vardag

Hola everyboby! Förlåt för att jag inte har bloggat något men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också. I tisdags fyllde Pauline i min klass år så idag efter skolan så överraskade jag och Ebba henne med tårta efter skolan, det var myys. Nu ska jag snart ner till stallet och rida, Tilda ropar på mig så det är bäst att skynda.. Hehe nej men hon vill att jagkommer ner nu typ, fast det vill inte jag.. Hoppas ni får en bra eftermiddag så ses vi ikväll eller imorgon. (Kommer nog inte blogga efter ridningen för att jag måste göra läxor.) Puss på er mina sockertoppar !!!!!!


Får bli en gammal bild från i sommras! :P

I'm too cool for you

Kategori: Vardag

Kan fortfarande inte fatta att jag gick upp halv sju idag och dushade! Verkligen inte Malin. jag har till och med hunnit blogga innan jag gick till skolan på utväcklingssamtal. nu är jag hemma och håller på att "googla" på massa roliga youtubeklipp. för er som inte ver är det otroligt underhållande. Igår kväll/natt satt jag uppe och gjorde det och hittade denhär. Så jääkla kul!! Ni kan inte fatta hur mycket jag skrattade. Nu har jag nog kollat på det 100 gånger och det är fortfarande lika kul!

Favortie girl

Kategori: Kläder


Soo sweet!

Heeej alla söta läsare!

Kategori: Vardag

Idag är sista riktiga dagen innan lovet. Jag börjar i skolan på tisdag men har utväcklingssamtal imorgon. Mitt är 8.45, för tidigt!!! Morgonpigga jag får väl ställa klockan tidigt dåå. För er som vill veta såkan jag säga ungefär hur min dag kommer se ut.

* 6.30 - vakna och in i duschen.
* 8.45 - utväcklingssamtal
* Efter det -> hem och sova!!!
* Ca: 12.00 - till täby för att inskaffa lite småsaker som jag behöver köpa innan skolan börjar..
* 14.00 - blogga/ va inne på datan fota mina nya skitsnygga ridbyxor.
* 17.15 - ner till the stable och rida. :D

HAhah, rolig dag, jag vet. Ni kanske får några inlägg lite här och borde nog kunna ordna några tidsinställda också. Puss och kram på er!

PS!!!!

Det här inlägget tod över två timmar att skriva på grund av att min lilla katt låg i mitt knä och vägrade flytta på sig -.-. På bilden ser det kanske lite konstigt ut, men hon våg typ på mitt ben.. DS.

Har glömmt att visa...

Kategori: Vardag

För någon vecka sedan så köpte jag ju nya ridbyxor som jag har skritiv tidigare.. Jag kan visa dom på måndag, här är ett litet smakprov...

Dessutom så blev det ett riktigt kap, från början kostade dom ett x-antal tusenlappar men vi lyckades på något bra sätt bara betala 1300 kr för  dem, bra köp!

PS. Jag ska till min mormor och morfar ikväll så det blir inget bloggande för min det, just saying! PUSS

Hahahaha

Kategori: Vardag


Hej bloggen! Har precis varit ute på en springtur och sitter nu och degar vid datorn vilket jag ignetligen inte borde göra eftersom att jag ska till Fanny snart.. En sak till jag måsta säga är att jag satt och läste igenom bloggan och såg hur mycket stavfel det är!! Haha jag kankse borde läsa igenom innan jag publicerar? Aja, får väl försöka. Puss nu måste jag springa till tåget. (En till springtur.. Haha!)

Heroes in Defeat

Kategori: Musik

Efter jag hade varit hos Ebba så satt jag uppe och kollade igenom massor av gammla spellistor och det fick mig att tänka på en låt jag lyssnade jätte mycket på för lite mer en ett år sedan. Enjoy!

Heeej bloggeen!! (igen)

Kategori: Vardag


Ska gå till Ebba om två sekunder men kom på att jag hade glömt att säga att jag har färgat ögonbrynen, mörkare! Visst är det snyggt? ;)

This is our song - agree!!

Kategori: Vardag


Heeej bloggen!! Sitter fortfarande i pyjamas (karlshems tröjan 4ever <3   <-- TÖNT!! )och borde igentligen inte göra det eftersom att jag ska bege mig till Ebba snart. Ha en bra kväll alla där ute! Puss på er.

Topp tre bästa låtarna 2011

Kategori: Musik

1.

Overboard, Justin Bieber och Miley Cyrus - BÄSTBÄSTBÄST!! Har nog tappat räkningen på hur många gånger jag har dött av lycka när jag har hört den. Världens bästa.

2. 

En vanlig dag, Ulrik Munther - Bara för att han var liten och för att han är så otroligt söt!

3.


One less lonely girl - Justin bieber. Orkade inte hålla på att leta runt men om ni vill lyssna på en bättre så får ni ett gått råd att söka på den på spotify.

2011

Kategori: Vardag

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa

2. Höll du några av dina nyårslöften? Förra löftet var att träna mer, villket inte höll så bra..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? En släkting till mig om man räknar det som vän.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej eller inte inte nära, men en jag känner.
5.Vilka länder besökte du? Holland (Min kusins superfina stall), Spanien (Underbart!!) och Berlin (Med världens bästa klass!!) och Sverige såklart.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Massor.
7. Vilket/vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 2/7-8/7
8. Vad var din största framgång 2011? Jag vet vad jag vill även fast det är orimligt så ska jag försöka till 100%.
9. Största misstaget? Slutade vara medryttar villket även var det klokaste valet men jag saknar det mer än någonsin.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, förkyld om det räknas.
11. Bästa köpet? Eeeeh, ingen aning.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Typ 10 simsspel som jag inte äns spelar på längre :(
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? En vanlig dag - Ulrik Munther och One less lonely girl (acoustic verision) - Justin Bieber och Overboard - Justin bieber ( Filmer kommer senare! )
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Allt
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget.

Webbshop

Kategori: Hästar

Hej igen! Håller på att kolla på en ny ridhjälm som jag är i akut behov av. Har hittat en billig och som ser heeelt okej ut fast jag vet inte riktigt.. Har inte direkt lust att spendera alla mina pengar på en svindyr staty hjälm som kostar 2000kr när jag bara rider två gånger i veckan, ganska ovärt. Förutom ridhjälmar så har jag också hittat massor av andra fynd som jag vill beställa hem när jag ändå är på G..


Ridhjälmen, 559Kr - det var någon rea på den, men jag fattar inte om den kostar 223Kr eller 559Kr.. Hehe

  
Eller så kör jag på någon av dom här...


En vår/höstjacka från horze för 251kr, ett riktigt kap! 

En till sak jag vill ha är svarta ridbyxor. Jag köpte ett par nya nyligen, men dom är mörkblåa. så nu är jag på jakt efter svarta.

Puss och kram till er alla!



Hej finisar!

Kategori: Vardag


Yees it is Bieber.
Om ni undrar varför designen är så konstig eller om jag byter bilder så är det för att jag håller på att göra en ny design. Ville bara säga det. Puss på er!

"She is just another blessing"

Kategori: Vardag


SÅ jäkla söta!!