Malin Nyberg

What Makes You Beautiful

Kategori: Vardag


Imorgon åker jag till Åre. Det ska bli så skönt att få komma iväg fårn familjen och vardagen. En vecka med bara vänner, kan det bli bättre?! Som ni kanske fattar så kommer jag inte uppdatera nu på några dagar eftersom att jag åker iväg. Inte idag heller, jag måste packa, se ikapp lite program/serier och så ska jag hem till minsyster och hemta lite grejor! Pusspuss och ha ett bra lov!

Justin Bieber ft. Far East Movement – Live My Life

Kategori: Musik



AAAAAHH!! Lyssna på låten så jävla awesome!!! FEEEST !!! :D

Jag har tråååkigt..

Kategori: Vardag


Hej alla! Sitter i skolan med Ebba och Pauline. Vi har lyckats smita in i en datasal så jag sitter typ och inte gör något speciellt. (Om ni undrar) XD

Brit awards

Kategori: Vardag

   
Godmorgon alla! Igår satt jag och kollade på Brit awards. shhit vad bra det var!! Dom som vann var Adele, Bruno mars, Rihanna, One Direction, Coldplay och så var det massa andra jag inte kännde igen. Det varverkligen askul att kolla på + att alla kändisar var där och det gör ju det extra nice. Det roligaste var nog när One Direction gick upp och tog emot årets bästa singel. Dom var sjukt överexalterade och typ helt packade. Hahah det sista kanske dom inte var, men dom sa helt sjuka saker direkt i live sendning och på twitter.. hahahah kolla om ni vill se. Nu ska jag snart gå till skolan pusspuss!

Jag satte mig o började asgarva men när jag fick hennes blick på mig så började jag låssas hosta.

Kategori: Vardag



Hahahah gud vad gulligt, var bara tvungen!

Heeeej sköningar!

Kategori: Vardag


Hahahah ful bild XD Nu ska jag rida vi ses senare bloggen! Pusspuss

Grattis bästa ♥

Kategori: Vardag


Jag kan inte beskriva hur mycket jag gråter, för det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig. (Jag är ett megastort fan.)

Förlåt.

Kategori: Musik



Förlåt, men jag måste visa er den här låten som jag lyssnar på hela tiden. Jag älskar verkligen Zayn, han sjunger som en fucking gud. aaaah

Mind fuck hahah

Kategori: Vardag



Hahahahah jag kan typ kola på filmen i 20 sekunder och sen blir det heelt knasigt.

I've tried playing it cool. But when I'm looking at you I can't ever be brave. 'Cause you make my heart race.

Kategori: Musik

Fick nyss en omg känsla.

Kategori: Vardag


Sitter och lyssnar på one direction när dom var med i X-factor. Dom äär verkligen så sjukt grymma! Klicka här om ni vill se ett bra framträdande av dom när dm var med i X-factor. (länken är efter "klicka")

Harry I know that you want to marry me.

Kategori: Vardag


Ååååh imorgon har jag teknikprov och jag har kan typ inget!! Får typ panik när jag sitter med boken och jag inser att jag inte kommer komma ihåg det tills imorgon. Om jag har tur så är jag sjuk imorgon.. Heheh men om jag får vara ärlig så kan jag inte ett skit och om jag gör provet imorgon kommer jag bara få ig  och det vill jag inte. Nu ska jag plugga vidare, puss!

Jag vill ha mer än en körlektion, och jag tror faktiskt att jag är redo.

Kategori: Vardag

Tumblr_lsmz2hcybw1r4qc7mo1_250_large409000_2378849490663_1833444171_1518171_1024055316_n_large

Imorgon ska jag till romme med min skola!! Fatta vad nice det kommer bli!! Nu ska jag packa mins skodgrejor till imorgon. Heeeej sveeejs!

Hey there seeexy

Kategori: Vardag


Det går bra med pluggandet känner jag!! Not. Btw så gjorde jag nyss en feet tabbe och glömde bort tiden så jag missade top model sverige. Bra jag är!! Får väl kolla på datorn när det har slutat. Heheh beeey bitches!

Hehehehe

Kategori: Vardag

Tumblr_lz94gbexgr1rnia7so1_500_largeTumblr_lze7om90ot1r6akg9o1_500_largeTumblr_lygsjpmg0f1r6zl1to1_500_largeTumblr_lzcfnyweeo1r708hfo1_500_large
Hej alla fina! Idag är det alla hjärtans dag vilket betyder att man ska ge sin kära massor av blommor, choklad, pussar och allt annat sånt! Själv är jag typ forever alone, men jag piggar upp mig med att sitta och kolla på harry.. haha. Nu ska jag fortsätta och plugga lite om jag pallar. Puss på er!

You don't know. Oh oh. You don't you're beautiful

Kategori: Vardag

Jag går i dagar i tröjan du hatar

Kategori: Vardag

One-direction-295593_large



Hejsan svejsan! Vi har håltimme så jag sitter inne på en dator och lyssnar på norlie & KKV, sjuukt bra! Puss på er!

Upp till bevis

Kategori: Vardag


Nu är det fan i mig upp till bevis vad som är rätt. Btw så finns det inget annat man blir lyckligare av att dela sin lycka med andra eller när man ser videos like this!!!

Happy!

Kategori: Musik

Gissa vem som gick vidare till final!?!?!!!! Ulrik!!!! Såå bra! Hans låt var ju grym!

We are soldiers

Kategori: Vardag



Idag smäller det. Ring till 09920201 från kl 8. Det vore bäst. Puss och önska ulrik all lycka!

Norlie & KKV

Kategori: Musik


Omg vad jag ääälskar låten. Fucking. Underbar.

Jag har trååkigt...

Kategori: Vardag


Sitter med ridkläderna på och är redo för att gå ner till stallet. Bye bye!

LÄTT

Kategori: Vardag

sooo fucking good!!

Kategori: Musik


Do someone agree?? Den är verkligen sjuukt bra, har typ lyssnat på den miljarder gånger. Pusspuss!

Ps!! Håller på att bli sjuk. Har pissont i huvudet och är förkyld. Men jag ska försöka gå till skolan i alla fall.

Trollolol

Kategori: Vardag

Tumblr_lz1bvwa0b41r3rwoyo1_500_large
Snabb...
Malin is in tha house!! Första nationella provet, CHECK. Det gick bra, hoppas jag. Var också på öppet hus på tibble, det verkar verkligen bra. Åååh vet verkligen inte vad jag ska ta. Aja det blir säkert bra till slut. Nu ska jag inte sova, men gå ifrån datan och göra klart min matteläxa. Kul liv... Heeeej då!

Kiss me, kkkiss me, infect me with your love and fill me with your poision.

Kategori: Vardag

Tumblr_lyqs29depm1ql6frro1_500_large
Imorgon börjar nationella proven. Är ärligt talat jättenervös men jag vet att jag kommer klara det så jag borde inte vara det. Nej nu ska jag sova så att jag är utvilad tills imorgon. God natt!

once in a lifetime

Kategori: Musik


Det är inte ofta jag blir så rörd av en låt. Det har hänt tre gånger tidigare. Obeskrivligt.

Who are you?

Kategori: Vardag

Vem är du som läser min blogg?





Det vore jättegulligt om ni svarar på frågan. Det vore verkligen kul att få veta vilka ni är eftersom att det är betydligt fler som läser än dom jag vet.

Do you remember?

Kategori: Vardag


Kommer ni ihåg när jag lade upp dehär bilden? Tror ni att det är Ulrik? Det tror inte jag. Om man kollar på ansiktet så ser man att det inte är så likt + att han inte brukar ha gympaskor, inte riktigt hans stil.. Sökte nämnligen på Ulrik Munther på weheartit.com och då kom det upp massor av bilder på honom och en av dom var då den här. hmmm.. bilden var i alla fall snygg.

-17.5

Kategori: Vardag

Nfrtp5lw_large



Var i stallet nyss och red Daisan, och fy satan avd kallt det var!! Höll på ett frysa tårna av mig!! Nu ska jag plugga lite. Hej svejs!

 

They are more than hot.

Kategori: Musik

409136_264685626926979_107558742639669_739757_2033994290_n_largeTj3dk_largeAkwqw9dciae1ung_large2738755-royal_narnia_191158_659_596_351_largeAk0yyddceaiwu64_large
Akq16uycaaeu9vn_largeTumblr_lyuvw3deif1r8q27jo1_500_large422143_316577128379785_292846740752824_861140_834787155_n_largeTumblr_lu8sbtb4mr1qg0xl6o1_500_large

Hehe, jag har tråkigt...

laughing out loud..

Kategori: Vardag


Som om ingen vet det?!!

Är det normalt att må illa av en gurka? Jag åt nämligen en till middag (inte bara en gurka men det sista jag åt var en gurka) och nu mår jag illa. Skummt.. Imorgon är det styrelsemöte i stallet som jag som vanligt har glömt bort. Kul att behöva stalla klockan på den dagen som man vill sova ut på + att jag är sjuk. Nu ska jag snart kolla på "the voice", har faktiskt inte sett ett ända avsnitt, utan bara små klipp ut programet så det ska bli kul och se om det är bra eller inte. Och på tal om inlägget så blev det väldigt rörigt så jag ska nog sluta förvirra er. Kram kram!

Still sick

Kategori: Vardag



Det är verkligen hur tråkigt som hälst att vara sjuk. Det ända roliga är att man kan sitta inne på youtube och kolla på massor med roliga klipp. Här är en med Greyson Chance. Den är inte så rolig, men guud vilken liten sockertopp!

classic...

Kategori: Vardag


Hehe classic av mig och lägga upp ett klipp med ulrik...

Här sitter jag med bara pyjamas och massor av halstabletter och har det trevligt. Har kollat på vakna med the voice och varit inne på datan hela dagen. Intresseklubben anteknar! Nej men jag har inget att säga förutom att jag lever även fast min hals gör mig lidande. Bye bye!

Just wanna say that she is perfect.

Kategori: Vardag

Ajxq-nicqaaqwl5_large

Kategori: Vardag


Åååh det känns verkligen som att jag har klantat till mitt liv, vänner försvinner och jag har nog aldrig förr kännt mig så dum. Orkar bara inte gå runt och må skit. Har gått i flera dagar med en klump i magen, fan vad dum man är när det har gått flera år innan man fattar vem som är felet. Fuck life, nu ska jag leva i "nuet" och satsa på plugget.


Singing you home

Kategori: Musik

Jag är verkligen heeelt beroende av en låt som heter "singing you home". Hon som sjunger den var med i det amerikanska "the voice".  Sjuukt bra!