Malin Nyberg

Jag tror jag har fått bäver sjukan :S

Kategori: Musik

Jag trodde den skulle komma efter filmen!! haha ;)

Blääää!!

Kategori: Vardag

Är gal1 trött just nu så jag ska nog sova snart, börjar 8 imorgon. :( Sov gott alla söta!



Jag gör verkligen vadsom hälst för att få se dig! Min största förebild.

Godnatt

Kategori: Vardag

Tjenare mannen!

Kategori: Vardag

Just nu plattar ebba mitt hår och jag kollar bloggar. Det är jättesnällt av henne att platta mitt hår eftersom att det är svårt att göra det själv så tack Ebba! Men fick min pappa tydligen damp så nu måste jag sova. Men det brukar jag skita i. Hihi busig jag är! Skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig ikväll, Puss!

Godmorgon!

Kategori: Vardag

Okej, det långa inlägget orkar jag inte göra just nu men. :P Ska kolla lit bloggar, men eftersom att alla är i skolan så är det ganska svårt. bloggar väl lite själv dårå. Ska också hitta något gott att äta (frukost). Hejdå käraste människor!



Självklart så lyssnar jag på ulrik och sågra till!

från och med du

Kategori: Musik

Ska snart göra ett lååångt inlägg, see ya!

Kategori: Vardag

.

Här igen :)

Kategori: Vardag

Kom hem från stallet för någon timme sedan och har ätit massor av vofflor. Ska snart hem till min bardomskompis och va är ikväll. Bloggar väl något till inlägg innan jag går och lägger mig som jag lovat Alex. Imorgon kommer nog bloggen vara lite död på förmiddagen för jag ska jobba i stallet. Ha en underbar dag, puss!



Jag i mitt nyklippta hår.  

snart..

Kategori: Vardag

.. så ska jag klippa mig! Det blir nog bara topparna för jag vill ha kvar längden.  läger upp bilder sen ikväll hur det blev. :)

Grattis underbaraste du!

Kategori: Vardag

Igår hade jag verkligen full utt så jag hann inte blogga eller jag pallade inte göra det men jag säger det nu istället! Garttis i efterskott världens bästa Issa!! Hoppas överaskningen blev bra! :D Kärlek till dig!



..

Kategori: Vardag

Sitter hemma hos ebba med tjejorna och kollar på harry potter. Ikväll bli8r det bättre update, så ha dt gött sålänge! :)

*bildbrist*

blää

Kategori: Vardag

ÄÄr verkligen jättetrött och orkar verkligen ingen ting. Är riktigt trött, fick reda på idag av att vi har konffaträff imorgon och så har jag ont i huvudet. SKa verkligen försöka att inte ta ut dethär på bloggen men det  är faktiskt vad jag känner och jag pallar inte blogga pågrund av det. Puss och god natt till er alla!

Tjatja!

Kategori: Vardag

Just nu så sitter jag i skolan och har engelska. Vi gör posters till engelasadan och alla i min grupp är klara så jag är bara inne på facebook och chillar lite. Ha en bra eftermiddag så hörs vi när vi kommer hem. :)

Bloggtävling! "Vinn 1000 KR Presentkort på H&M"

Kategori: Kläder

Vinn 1000 KR Presentkort på H&M

Vinn 1000 KR Presentkort på H&M

Var med och vinn kläder på hm för 1000 kr! Gå in på tourn.se och få mer info. :) Det ver riktigt enkelt att va med. :) Man kan även va med att tävla om andra saker som tex, ett års spotify mm.

http://www.tourn.se

Tourn.se är en webbtjänst där bloggare kan vinna mängder av olika priser genom att skriva korta texter om företags produkter och tjänster. Det är en modern metod för marknadsföring på internet, samtidigt som det är ett enkelt sätt för bloggare att skriva om bloggtävlingar.

Godmorgon alla söta!

Kategori: Vardag

Om en timma ska jag gå till skolan. Det är verkligen skönt att ha sovmorgon ofta. Det är ju också extar bra när man slutar 2 idag också. :D Lägger väl upp ett roligare inlägg sen i kväll vad jag har gjort och så, ska nämligen till Daisy och rida henne litegran. Men nu så Ska jag gå och göra mig iordning inför skolan! puuuuuss!

Ponnyakuten Jacon ling vannerus

Kategori: Hästar

Jag kollar alltid på ponnyakuten på söndagar. Det handlar om personer som behöver hjälp med sina ponnyer. Det kan va allt från att dom är svåra att lasta  till att dom skenar iväg efter hindren. Det har varit två sesonger av ponnyakuten och nu håller sesong 2 på.

Igår när jag kollade så skulle dom från ponnyakuten 2 spela fotbolls match mot (nästan) alla från ponnyakuten 1. Jag ficklite halvpanik när jag såg att det va dem dom skulle möta! Jacob ling vannerus, som näg nästan alla som kollar på ponnyakuten vet vem han är var ju såklart där.


Jacob ling vannerus är lika gammal som mig ( 96a). När han var med i ponnyakuten förra året så hade han en ponny som hette Destiny. Med honnom så tävlade de ända upp till sm och tog silver där. Grymt ju! Nu i höstas så var han tvungen att sälja sin Destiny för att han var för lång och ville ha nya möjligheter. Jag vet inte riktigt, men vad jag har hört så va han påväg att sluta med hästar och satsa på fotbollen istället. Han är ju bra på fotboll också, men jag tror endå att han var bätte på att rida. Och det va det jag trodde (att han skulle sluta), men igår




Jacob och Destiny.

så var jag inne på en skvallerblogg och då sade som att Jacon fårn ponnyakuten hade sålt Destiny för 480 000kr! Och nu köppt en ny ponny. Jag fick en liten chock. Men det är ju kul för honnom att få lite cash att köpa ponny för. Men jag tror även att det var väldigt tufft för Jacob att va med eftersom att han hade kommit så nära Destiny och verkligen kännde henne till 110%.



Det finns ju inga "normala" bilder på honnom, men här är en utan häst.

Igår när jag såg på ponnyakuten så hade Jacob blivit helt annorlunda. han var verkligen helt annorlunda än vad han va när han va med i ponnyakuten förra året.




Visst är dom inte liite lijka varandra?

solsidan

Kategori: Vardag

Vaknade upp halv nio hos Tilda och jag skulle vara i stallet nio så det var ju lite stressigt. Igår var ju jag, Ebba och Tilda på bio och såg black swan. Den var bra och inte alls lika läskig som jag trodde! Pallar inte skriva mer nu och det förvånar mig inte att jag inte har några läsare för aag har säämst updatering. Chio!
ps. Idag är det ponnyakuten och så är det sista avsnittet av solsidan idag. :((


solsiiidan











och en bild på ove och hans bästakompis!



hahaha!

tjaa

Kategori:

Har precis blivit väckt av TIlda som ringer och frågar om jag vill följa med på hoppträningen. Fast jag vill nog ta det lungt eftersom att jag jobbar imorgon. Lyssnar på värdens bästa Munther också. Hare bra!

Tack issa!!

Kategori: Vardag

Wiii! :D nu är min blogg äntligen fixad! Tack så sjuukt mycket issa! Det är också lite roligt att jag har någon som har gått inn på min blogg 184 gånger idag, men sånt är väl livet när man är lite halvkänd? Kommer nog skriva lite mer om mig själv imorgon. orkar inte riktogt det nu. puss!

 

Malins nya blogg!

Kategori: Vardag


Heeello! Nu har jag, Isabelle Gocial, fixat Malins blogg. Så nu är den jättefin och jag hoppas du blir nöjd med den nu!
Ha det bra!