Malin Nyberg

TAGGA!

Kategori: Vardag


Sitter hemma själv och försöker fördröja tiden tills min buss går, lyssnar på lite chill musik och packar lite. Ha en enormt kul valbora alla! puss!

VALBORG!

Kategori: Vardag

Idag är det ju valborg! Idag kommer jag verkligen kötta söner! Haha, nej men det kommer bli sjukt kul! Jag kommer dra till ett ställe som alla andra ska till så det kummer bli nice! :D SKa ut och springa nu och uppdaterar mer efter jag kommer hem!

It's kind of sick

Kategori: Vardag

imagine

Kategori: Vardag

SHOOOOO alla där hema! Har precis haft en konser med alla i musikklasser år 8 och 9. Jag sjöng bara i kören men det va kul endå. ;) Alla solon var grymma! Min klass är verkligen helt underbar! :D För er som kanske förstår så är jag på väldigt glatt humör. HAHA!! NI skulle bara veta! Men det får ni inte. :P



Galna personer!!

Sometimes I feel that I don't have a partner

Kategori: Vardag



Jag har verkligen jättetråkigt! Hela min familj är på middag så jag är helt ensam hemma. Har typ ingenting att göra eller jo, Ebba ska kanske hit sen om vi hittar någon att gå till sen. (: Puss på er!

btw, jag har lyssnat på spotify i snart två timmar och har inte haft en ända reklan paus än! :D

Jag vill ut.

Kategori: Vardag

    

Idaa!

Kategori: Vardag





Hon är verkligen hela mitt liv, jag älskar henne så sjukt mycket. Och det bästa med henne är att hon bara är min, min Idii! ♥

21/4-2011

Kategori: Hästar

Dagen har jag tillbringat i mon säng och i stallet. Nej, men imorse vakande jag av städarna som kom kl 8 så då gick jag och lade min i soffan och sov där till typ 10. Sen åt jag frukost och sen ville jag inte direkt va hemma med städarna så jag åkte till stallet.Jag tar nämligen had om Karros häst Kaxe. Som man hör på namnet så ör han riktigt kaxig mot andra hästar men jättesnäll när man håller på hed honnom. Idag red jag lite dressyr på Kaxe. Han var ganska stel och stark men efter ett tag så blev han jättemjuk och fin. Jag tror det största knepet med honnom är att hålla koll på yttersidan. Om man har koll på den så går man i form av sig själv. Imorgon blir det lite ridning i hagen för min och Kaxes del. :)
Fina!

after tonight

Kategori: Musik

chilldag

Kategori: Vardag

Idag har varit en "chilldag". Sammanfattning av dagen;  Jag sov länge, gick ner till stallet och red ut en kortis, powerwalkat med Tilda, haft gäster, Ebba har kommit hit, ica stop med Tilda och ebba och sen hem till Tilda och nu är jag hemma från henne. Eller jag kom hem för typ en timma sen.
Har varit ute typ alla andra dagar på lovet så det var rätt skönt att va hemma idag. Ska nog sova när 
Cami har smsat mig elr nåt. Puss på er!


Käraste syster och kusin på promenad i frankrike.

JORDGUBBAR

Kategori: Vardag

Är mitt liv.
Haha ne, men jag har typ ätit det i stället för godis och chips ( jag tänker typ beach 2011 ;)) Jag har inte lyckats så bra ennu, men det komme väl synar senare antar jag..? Jag och Tildag har även varit ute och powerwalkat idag. :) Nu låter jag som värsta spåtfånen men det är jag verkligen inte.
Bortse från mitt ansiktsuttryck!!

This is just one time

Kategori: Musik

Baby" baby, i will tell you "one time" just "love me" and "never say never" cause when "U smile" i smile, i just need "somebody to love" and you are the "one less lonley girl" youre my "favorit girl" cause i remember our "first dance" and when youre with somebody else,i think like this "that should be me" and when you need me, I be standing rigth "next to you" ♥
Kopiera det här om du älskar Justin Bieber ♥
Hittade denhär texten på facebook. Äkta kärlek till honnom asså. ♥
Sory för den enormt fula gula randen runt honnom..

Tooodaaayy!

Kategori: Vardag

Is gonna be th day that I gonna.. Haha.. Idag så ska jag åka in till stan på eftermiddagen och köpa lite kläder. Efter det så ska jag på middagsmyys hemma hos Emma. Nu ska jag till ducshen och sen ska jag nog bara ängna eftermiddagen med att platta håret och kanske sola lite?. se yea bitches!

 

Summer here I come!

Kategori: Vardag

En sak som alla nästan tänker på ´är sommarlovet. Man räknar typ in veckorna och allt. MIn vår kommer faktiskt bli ganska kort. Nu är dte ju påsklov (v.15), sen kommer veckorna 16,17 och 18 vara vanlig skolan för mig. Vecka 19 och 20 så ska jag på prao och sen så blir det typ bara 3 veckor kvar tills jag slutar elr nåt! :D Åh vad jag längtar!







Jag har typ 1000 bilder från frankriker sp jag tänktr lägga upp lite då och då.

I'm coming home

Kategori: Vardag

Idag har varit en riktig chill-dag. Jag vaknade upp hemma och åt frukost länge. Och när jag var mitt uppe i att städa rummet så kom Ebba den fulingen och störde mig och sade att jag var tvungen att följa med henne och äla lunch. Efter det gick vi hem till Tilda och skulle sola, men det var för kallt. :( Sen mötte jag karro och vi gick hem till mig och lagade en otroligt god pasta med bacon.. När vi precis var klara så kom Alex och vi åt en god middag.
Det va min dag. Chaoo sålänge!



Sometimes I miss you as you were before.

En av dagens outfit

Kategori: Kläder





Har haft på mig tre olika outfits idag. Men denhör började jag dagen med iaf! ;)

happy birthday sweetheart ♥

Kategori: Vardag

                                                         

Today is gonna be the day, that they're gonna throw it back to you

Kategori: Vardag

Igår var en rolig kväll som tyvärr inte belv som jag ville. Det slutade med att jag satt på en buss och träffade Becca och Clara som var jättesnälla och kollade bussen till mig. Ni är mer än guld värda! Om dom inte skulle kollat bussen så skulle jag nog aldrig kommit hem.. Tack!


BIlden är från i sommras när jagh var i frankrike.

Kissies nya design..

Kategori: Vardag



Bild tagen från: Axlimusic

Sjärlv så tycker jag den är riktigt konstig! Men undrar verkligen vad som ska vara i den upprivna rutan och vad det snea sträcket under "kissies" är för fint. Och en sak till, vart kommer muffinsen ifrån?? Var det inte kissie som har stränga dieter och allt! Jag tycker i alla fall att designen ser ut som om någon hackat sig in på hennes bligg och förstört den lite. Men en sak som var fin är bilden på henne och bakgrunden.

Vad tycker ni? ;)

Min andra gör ont.

Kategori: Vardag

Känner verkligen igen känslan i munnen från min första tandställning som satt i min mun. Nu är det första av och nu är det bara att bita ihon och sätta in den andra. :( Usch, har verkligen jätte ont nu, tur att jag bara ska sova med den tills september. :S



Ska försöka att inte prata om mina tandställingar.. Men det är typ det jag tänker på. Haha, men till lovet så blir det bättre! :)

Baskettunering!

Kategori: Vardag

Idag hade alla tjejer baskettunering medans killarna var och gjorde simtest.  Mitt lag som jag ver med i hette Slash care (/care). Vi hade planerat jättelänge vad vi skulle va utklädda till (vi var pirater) och jag gick upp nästan halv 6 för att jag skulle hinna fixa min och så. När jag kommer till skolan så fixar vi oss, sminkar och klipper sönder kläder etc. När vi sen ska samlas så visar det sig att i ett annat lag så är dom bara två stycken och det är ju såklart i våran klass. Så någon i vårat lag var tvungen att byta till deras lag, för att vi hade störst lag. Det sög tyckte alla. Alla blev typ jättesura och då var jag snäll och bytte lag till det andra som alla var sjuka i. ( Team awesome hette det) Jag tycker va var gryma även fast vi bara vann 1 match.. Haha, men det var kul att spela mot dom som man var med lija med jämfört med dom som verkligen klassade ut en!



pallade inte ta en annan bild :P

It's off

Kategori: Vardag

SOm dom flästa kanske vet så är min tandstälning äntligen borta. Igår när jag skulle spänna åt en (trodde jag) så sa min tandläkare att jag fick ta bort den ist! Jag blev typ överlycklig! Det gjorde ganska ont när jag tog bort den men det var helt klart värt det.
Jag fick den 31 augusti och tog bort den 12 april. Jag hade den alltså bara i 224 dagar!! Det kändes verkligen jättekonstigt att äta utan en stor byggställning i munnen. Haha. ;)
Och nu så är mitt liv typ jättebra tänker jag ju! :D Men såklart så hittar dom där envisa tandläkarna på något ennu sämre, så nu måste jag sova med ebn j*vla plast sak i munnen i typ tå år och om jag slarvar med den så måste jag ha tandställning igen. -.- Och inte nog med det! så ska jag ha den i tre dagar i rad, hela dagarna efter jag har fått den och det blit altså fredag, lördag och söndag och det betyder altså att min helg är förstörd! Åååååh vad jobbigt! :( Har oxå världens tandverk från när min tandläkare tog bort tandställningen. Usch till det asså!!


Bikini

Kategori: Kläder




Har kollat runt lite på bikinisar. Har även hittat en baddräckt som ser snygg ut. Fast jag tror nog att den rosa från bikbok blir den jag köper. Ger den även ett extra plus för att den bara kostar 50 kr delen!

1. HM  2. Bikbok  3. Bikbok 4. Bikbok  

Plugga.. -.-

Kategori: Vardag

Som ni kanske förstår så ska jag plugga. Jag ska bara samanfatta so:n lite och sen är jag klar. Det går nog ganska fort så jag hinner nog med två inlägg ikväll. :)

Och ja, jag är rik. Elr min spargris är iaf. :P

Gårdagen

Kategori: Vardag

Tillbringades hemma hos Karro. Eller jag var där från typ 8. Innan det så var jag ju som vanligt i skolan. Det var typ asnaajs. Men det var nog för att vi hade sovmorgon till 10 över 10. :D Efter skolan åkte jag till täby, fixade en grej till min tandställning, gick runt lite med Cami och sen åkte jag till stallet, hem sen till Karro. En riktigt bra dag enligt mig! :D



DIld från i sommras när jag var i Frankrike. :)

Veckans inköp

Kategori: Kläder

LOVE ME

Kategori: Musik



Love me, love me, say that you love meee

Scones!

Kategori: Vardag

Idag så börjar jag tio. :D Såklart så ska jag vakna sju av min brorsa. :(

Igår så spamade Cami mig på facebook!! Det tog över en halvtimma att ta bort allt! MEn såklart gjorde jag en liiten hämd.. haha! :D Nu ska jag gå och äta frukost! puss sålänge!



Underbara du!

Galllllllll111

Kategori: Vardag

Nu har jag lunchras, det är awesome! :D Jag och cami har busat massor! Hihi busiga vi är! Vi hörs bloggen.

Glaaaad elr vad?!

Kategori: Vardag

Det gick jättebra idag när jag hade privatlektion! :D Hon har verkligen varit jättejobbig den senaste tiden i galoppen och bara springit med huvudet i vädret och inte arbetat något alls. Idag så släppte hon lite och jag kunnde arbeta henne i båda varven. Det känndes verkligen såå bra! Det är nog den första gången på länge jag har varit sp glad efter ett ridpass, det gick verkligen sämst när jag red fram, men till slutet så kunnde jag komma åt henne i galoppen jättebra! Hon gick inte i värska stadiga formen, men dethär en stor dit på vägen i mon och Daisys värld!



Älsklingen!

min dag!

Kategori: Vardag

Idag så var jag i skolan som vanligt. På matten fick jag reda på att jag hade fått vg på matteprovet! Gissa om jag var glad. Efter matten så har vi svenska, idag så skulle vi läsa upp våra hyllningstal. Alla sal var verkligen jättefina och jag blevtåröggd på alla och grät lite också. Innan jag höll mitt tal så var jag jättenervös och jag kunnde knapt göra nåt. Jag brukar vanligtvis inte va det, men dethär var speciellt.

Efter skolan så åkte jag till täby med några. Det va najs. Sen mötte jag ebba, vi gjorde typ iget speciellt där.

Det var typ min dag, mycket känslor på svenskan och nu har jag verkligen uppleft hur det är att vara nervös på riktigt. Jag kunde inte sitta still och blev asosäker och typ skratta åt allt. :S haha.



Juste! Vill bara säga att jag och jenny har samma "favoritartister" ! haha, Ulrik och Justin! yea! (och för er som inte fatta så är det jenny i min klass..) :D

hihi

Kategori: Musik



Jag har verkligen haft den låten på hjärnan typ sen jag såg filmen. Haha den är verkligen gryym!

GALET KUL!

Kategori: Vardag

Pallar inte blogga mer men jag lovade ju karro ett inlägg. Så här är det.

Igår var jag och åt middag med familjen inne i stan. Efter det så åkte jag hem till Tilda där karro (den bästa) och ebba var. Vi chillade galet. Elr det var jättekul!

Som vi alla vet så var jag ju på "never say never" i fredags med cami, och jag måste bara säga att det är sjuukt bra! Jag måste se den igen! Den är ju i 3D så det känns som att man är där och det gör den verkligen så mycket bättre. Det är verkligen så himla sjukt hur snabbt han blev kännd. Och nu förstår jag verkligen hur alla kan säga att ulrik munther är nya justin bieber eftersom att båda är så otroligt charmiga.



Vi saknade dig igår hjärtat!

Godmorgon alla!

Kategori: Vardag

Nu har jag precis vaknat hemma hos cami. FIlmen igår var grym, skriver mer om det sen. Nu ska vi typ kolla på en film eller bara cilla. Puss på er alla! btw, jag typ dog på bion när justin bieber sjöng. aaah!!

Never Say Never idag!!

Kategori: Vardag

Idag ska jag se "Never Say Never". Alla som har sett den säger att det är sjukt brfa så det är ju bra. Ska se den med cami och sen sover jag hos henne också. :) Ha det bra sålänge!