Malin Nyberg

The leads were golden when I kissed your lips goodbye

Kategori: Musik

Berliiiin....

Kategori: Vardag

Idag åker jag och min klass tåg mot Berlin. Det kommer verkligen bli skitkul! Bloggr därför inte något förens söndag (troligen). HEJ SVAJS
     
Btw, så börjar jag faktiskt att gilla Sara, kom på det alldeles nyss. Unreal things never happen, but today it did.

Lång dag..

Kategori: Vardag


Idag har varit en riktigt lång dag. Jag började 8 och slutade 4. Gör det imorgon också. Det sliter verkligen på en när man går sådanna dagar. Nu är jag sjukt trött. Har nästan däckat flera gånger. Nu ska jag sova, god natt!

Sommaren 2011

Kategori: Vardag


Sommaren 2011 har varit väldigt fullbokad och intensiv. Resan började på Karlberg med bästa p1! Det var otroligt kul och jag lärde känna många kompisar. Efter ett underbart läger så konfirmerades jag med alla konfirmander.

Efter det så åkte jag till Karlshem.  Sista året (troligtvis) som jag går på läger där. Jag kanske ska åka dit och jobba eller gå på något helgläger. Jag var där med Tilda, Tora och Amanda. Det var askul.  Fick även rida min drömhäst där, han hoppade kanske inte gudomligt, men med bådas hjälp så lyckades vi vinna stilhoppnigen.

Efter det så var det jobb i stallet på listan. Det var slitit men kul.

När jobbandet var klart så tillbringade jag en vecka på landet. Träffade Alicia hela tiden, mina katter hade förvandlats till tigrar, jag provade och rida på Hallstaviks ridskola och framförallt så saknade jag internet där hemma.

Veckan efter så åkte jag med familjen Hamner (Matildas familj!) och Fia ner till lite sol och bad, namnet på staden var Marbella.  Det var Helt otroligt kul! Alla killar som jagade oss (mig och Tilda) och båten som exploderade!!  HAAHAHAHAH!!

När jag kom hem från Spanien så blev jag byxmyndig, träffa alla kompisar, fått hem jordens bästa skiva som var signerad(!!!!!) och så har jag träffat världens snyggaste, sötaste, underbaraste, gulligaste, hetaste,  grymmaste Ulrik Munther.

Min sommar har varit grym. Jag har redan börjat skolan. Men det är inte förens imorgon den börjar ingen, på riktigt. Vi får alla prov och  läxor. FML, tur att jag lyssnar på världens bästa musik så att jag överlever :'). Haha skoja bara.. ;) Hoppas ni har haft en grym sommar!

Jag hade tråkigt en dag på landet.... haha :P

I know times is way too valuable to waste it all on self control.

Kategori: Vardag


En bild jag tog på landet
Tjenare! Nattan har jag tillbringat på landet. Åkte dit på eftermiddagen igår och kom hem vid typ 12. Imorgon är första hoppträningen spännande! Måste erkänna att jag längtar ganska mycket. :P

Nu ska jag ut och springa :PPppPPPpPpp

Kategori: Vardag

King of our days

Kategori: Vardag

Sitter i soffan och har "king of our days" på högsta volym. älskar verkligen Ulriks skiva!! Bara bra låtar!!!! Nu ska jag lyssna vidare, Heejdå ;)

Igår!!!!!!

Kategori: Musik


Bevis på att han tog på mig!!



Det var grymt! :D <3 Orkar inte skriva nu om hur det var men det va grymt!!

LML

Kategori: Vardag

Igår fick jag min Skiva, idag inne i stan hade Ulrik skivsingnering, han singnerade han min arm och min elevbok! Fan vad det är bäst!

 Allt går bra nu

Den har kommit!!

Kategori: Vardag

Har precis kommit henm från skolan. Först då kollade jag i brevlådan men den var helt tom. Då fattade jag att olle elr mamma hade tagit in posten. Jag sliter upp dörren och ropar till dem om de har kommit ett stort pakt. Och ja, det var min Ulrik Muntherskiva SINGNERAD!!!! Fatta vad kul!

Btw så fick jag sms av elin idag och hon undrade om jag var intresserad av att börja i en specialhoppgrupp på ridskolan. Klart jag är med!


Världens bästa dag!

imorgon

Kategori: Vardag



Imorgon Kommer den hem, i min fucking brevlåda.

KÄRLEK

Kategori: Vardag


Min vecka kommer bli underbar. Ska klippa mig imorgon och gå på utväcklingssamtal (ganska tråkigt..).
På onsdag kommer min efterlängtade skiva av snyggingen åvan, jag ska rida vilket jag inte gjort på flera veckor!! Och jag börjar skolan.
 På torsdag kommer min första "riktiga" skoldag MEN jag kommer aldrig glömma den för direkt efter skolan så kommer jag och cami sätta oss på första bästa tåg till stan och se ULRIK MUNTHER!! Skiit vad taggade jag är!
Sen kommer väl mer sakerdyka upp under veckan. 

Just nu är det ända jag kan säga, det går bra nu.

Tre dagar kvar ♥

Kategori: Vardag

Trött!!

Kategori: Vardag

Är verkligen sjukt trött. dehöver verkligen domhär sista dagarna av sommalovet och bara sova ut och vila. Var ute och sprang i morse med Tilda och efter det har jag tagit en dusch och ätit. Ska nog kolla på en film nu. Vi hörs bloggen! ;)

Det var på karlshem för två år sedan och guud vad jag saknar att rida. Längtar verkligen så mycket till på onsdag! (+ att min efterlängtade Ulrik-skiva kommer!!!!! :D )

länge leve du min vän! ♥

Kategori: Vardag





Saknar... ♥

H E J

Kategori: Vardag

Har inte gjort mågot speciellt nu och ska inte göra nåt senare heller tror jag. Vid 6 så ska jag träffa cami och ebba och sen tror jag att vi drar in till grönan och kollar på vincent tror jag. Ha det gött!
Den bruna med bläs var en av hästarna jag fick rida i holland, bara så att ni vet! :P

Utgång på G

Kategori: Vardag



Vi hörs /Malin :)

At monday

Kategori: Musik



På måndag så avslöjar Ulrik sin "25th surprise"! Jag vet ialla fall att han ska spela här i stockholm! :D

/Malin

Alburn Road

Kategori:

Lycka

Kategori: Bilder







Den som Ulrik är med på var blev asdålig men grejen är att han är för snygg för att inte va med. :P

/Malin

Nagelfilen

Kategori: Vardag



Jag vet att den inte är den snyggaste, den ser ju typ ut att komma från 1800-talet, men den är så himla bra!

HJÄLP?!

Kategori: Vardag


   
Måste allt gå så fort?
Sitter inne och är helt livrädd i soffan medans regnet öser ner, årkan dånar över husen och blixtrarna kommer lite här och var. Funderade på att ha lite spa här hemma men kom sedan på att det är vattenavstängning så det går inte. Ska nog istället måla mina naglar eller nåt sånt kul. Är btw helt galen i nagellack nu för tiden!  Och så fick jag en nagenfil (och lite till) i födelsefdagspresent av mormor och morfar som är asbra! Kan visa en bild på den sen.

/Malin

Välkomen in

Kategori: Bilder



Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång'
För det är kö från gatan upp till hallen

ULRIK!

Kategori:

Är typ inne i en sånhär ulrik period igen.. Hittade iaf en kort intervju som är riktigt bra! :)

Grattis till mig själv!

Kategori: Vardag



Äntligen är jag byxmyndig, får kolla på barnförbjudna filmer och köra moppe! :D Jag har dock inte fått någon än och tror inte jag kommer få en men endå. :P

Hoppas ni får en bra dag, så får vi se när jag tittar in nästa gång. ;)

KÄRLEK

iiiiiiiih!!!

Kategori: Musik

Måste bara berätta att jag har beställt ulrik munthers skiva!!! :D :D :D :D



Sory att  jag inte bloggar, tänker dock inte ta bort den eftersom att jag får blogg lust ibland :pPPpppPPp hahaha ;) .

Twitter

Kategori: Vardag

Följ mig på twitter!! maliinnyberg heter jag. TACK :))