Malin Nyberg

Mitt extra hem, nästan i alla fall.

Kategori: Hästar

Har precis läst en blogg där personen hade skrivit om Karlshem och jag vet inte vad som har hänt men jag började stört gråta. Jag fick värsta flash backsen, har aldrig fått sådant förut!! Om ni vill så kan jag ta historien från början, fast lite kortfattat.

Historien började med att jag och min kompis Matilda bokade: läger 8, år 2009, karlshems ridläger. Jag fick en ponny som heter Elton, en sjukt pigg/snabb/het/galen liten ponny som fick få först på alla uteritterna med undantag från ridläraren och stoppklossen jag skulle rida in i om jag inte fick stopp på honom.. Veckan gick fort och mitt i allt skojs och lärandet så fyllde jag år vilket var himlans kul! Men tyvärr så tog den otroligt roliga veckan slut och vi var tvungna att lämna hästarna för sista gången i hagen för det här året. Tårarna rann och jag hade världens klump i magen. - sista gången jag såg honom, i mitt liv.


Jag badar med galningen.. (Det är jag och Elton längst till vänster.)

Året efter det så fick jag Mary-Poppins. En riktig liten dam med ett himla humör. Hon var verkligen rolig att få rida och lära känna, men om jag får vara ärlig så var hon nog inte helt den typen jag gillar. Det här lägret var jag också med Matilda och vi värde känna två tjejer vid namn Tora och Amanda som vi håller kontakten och träffar då och då med lite för långa mellanrum..

Under lägrets mitt så var det midsommarafton. Det var det roligaste jag har varit med om. Alla lägrets deltagare red, barbacka, i en av hagarna och sjöng och hade skojigt, dock fick inte jag göra det efterson att Mary blev ganska stressad och började stegra och så.. Men men alla lägren har sitt slut.


Den där Mary, hon var gul och ful. <- skoja!


Sist men inte minst så i år, 2011 så hade jag Dixter. Första gången jag såg honom i hagen så kom han som en hingst. Hans fina steg och hans enormt biffiga hingst hals gjorde så att han såg ut som en kung! Första ridpasset jag red så var jag aldeless för stark i handen och jag kunde inte rida ihop honom alls = jag var inte ett dugg nöjd. Ändå på något sätt under veckan så utvecklades jag och förstod hur jag skulle rida honom (bättre).

Som jag skrev tidigare så fick jag ju massor av falshbacks från vissa stunder på Karlshem och en av dem ska jag dela med mig nu.

Det var sista gången jag skulle sitta på Dixters rygg. Det var avslutning och jag var med i gruppen son skulle hoppa. Vi red fram och på redan första galoppen så kände jag att jag kunde få ihop honom rätt. Allt kändes så bra. Efter et tag så hoppade vi fram på några hinder. Efter som att jag hade svårt att hålla ihop honom så blev det svårt att komma rätt på hindrerna, men nu så hade jag ihop honnom för första gången och det kändes verkligen så bra, vi kom rätt på alla hindrerna.

Eftersom att det inte bara var jag som skulle hoppa så fick vi stå och vänta på varandra innan en själv fick hoppa och sen vänta tills alla var klara. Under tiden jag väntade på min tur så forsade tårarna. Jag visste inte vad jag skulle göra. Personalen ropade upp mitt namn och det var min tur att starta. Jag bet mig hårt i läppen och sa tyst till mig själv. "Nu ska jag visa att jag kan detta." Jag hoppade och ja, det var en helt okej runda. Jag skulle nog inte skulle kunnat göra en mycket bättre runda just då, så jag är nöjd. Efter rundan så dog jag nästan. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Det forsade, bokstavligt talat. Usch vad jag saknar honom och ju mer jag tänker på honom, ju mer vill jag tillbaka.


Dixter


För er som vill veta så har man en hopptävling i mitten av varge läger och tro det eller ej, jag vann den men Dixter OCH Elton. Mary Poppins och jag tog istället hem andraplatsen i rykttävlingen som alla läger också har..

Jag vet, det blev lite långt hoppas inte att ni somnade halvvägs.. För er som inte orkat läsa så är det här något av det roligaste jag har gjort i mitt liv och vill gärna dela med mig det, fast den här gången i ord.

Julshopping och julklapper!

Kategori: Vardag

God jul i efterskott allesammans! Snart är det nytt år med nya löften. Jag har ett löfte jag SKA hålla och det är att jag ska träna mycket mer. Just nu sitter jag bara hemma som en potatis och tjockar mig med massa onyttigheter. Har faktiskt funderat på att börja skriva en berättelse, en lite längre alltså och ha på en annan blogg.

NU: Mina julklappar..
* Hörlurar till.. ja allt möjligt!
* Smycken, två halsband
* Nässesär (stavning?? Hehe säääämst på att stava..)
* Smink
* Presentkort på hollister
* Ridstrumpor
* Ridhandskar
* Under the mistletoe - skivan - Justin Bieber
* Peeeengaaaar!!!!!! Alltid bra att ha. ;)

Allt jag har köpt på rean hitils...
* Svarta jeans, bikbok - 399kr
* Svart skärp, bikbok - 99kr
* Pyjamas, bikbok - 149kr
* En svart stickad tröja, hm - 99kr
* En grön ruting skjorta, hm - 100kr
* Trosor, hm -30kr
* Lösögonfransar, åhléns - 69kr
* Hollister tjocktröja, hollister  - 379kr
* Fyra stycken linnen i olika färger, JC - 100kr

Det mästa av sakerna var på rean och var därför så billiga.  Hoppas ni också har fyndat massa roligheter! Kvar på min lista står en plattång och något till nyår.

 
Kanske denna??


Nobodys perfect

Kategori: Musik

Jag vill att ni ska veta en sak..

Kategori: Vardag

 

Igår kväll satt jag och Fanny uppe och snackade om livet och allt möjligt. Och jag insåg en sak.

 

Jag är verkligen glad att jag är jag. Jag vet, det låter helt konstigt. Men jag skulle verkligen aldrig vilja byta bort mitt liv mot någon annans. Jag vet att jag har sagt flera gånger till flera av mina kompisar att jag hatar min familj mm. Men efter att ha fått hört massa sanningar bakom folks familjer så inser jag att jag har det bra. Jag menar mina föräldrar har aldrig bråkat, det är klart dom småtjafsar och så, men aldrig något allvarligt. Jag har aldrig varit med om det, så jag vet inte hur det känns.


När jag var liten så jobbade inte mamma utan hon var hemma och tog hand om oss (barnen) och hjälpte oss med läxor och sådant. Det är jag verkligen jätteglad över. Om han inte hade gjort det så hade jag definitivt inte suttit här. Även fast jag inte får flest mvg, har den nyaste mobilen, ser snyggast ut eller har dom rikaste föräldrarna så är jag inte missnöjd. Det finns verkligen saker som är viktigare. Och för dom som inte får uppleva det, är det synd om. Jag bryr mig inte i fall du köpte den där Abercrombie koftan för 1000kr. Visst, det är kul att du har fått tröjan, men livet är inte till för att säga hur mycket tröjan kostar.


Är verkligen otroligt frustrerad på vissa människor just nu. Hoppas verkligen att folk läste inlägget för jag vet att det finns folk som kan lära sig att livet går inte ut på att alltid ha det nyaste. Tack för mig, hejdå!

Ni ska veta hur mycket ni betyder för mig.

You have nice face at least

Kategori: Vardag

Såg på Peter Pan i morse. Jeremy Sumpter hette han som spelade Peter Pan. Han var verkligen en "to die for"! Så himla malin stil. Hahah nej man han var väldans snygg iaf!


Jag vet att han ser ut som ett barn men han är äldre än vad han ser ut som.

KUUUUNG!!

Kategori: Musik

LML

Kategori: Vardag

Imorgon ska jag rida Daisy. Det kommer bli BÄST. Hoppas ni också gör roliga saker.
Puss!

my new haircut

Kategori: Vardag



Föresten allihopa! Jag är med i en tävling hos kissie, hoppas jag vinner. Det vore bääst! Puss

I don't want you to go

Kategori: Vardag


If you put it upsidedown, you see that I'm not smiling.

My life is good when you are in my mind.

Kategori: Musik

One tree hill

Kategori: Musik

I'm sexy and i know it!

Kategori: Vardag

Idag när jag vaknade så gjorde jag något ovanligt. Jag satte mig och pluggade i typ två timmar! På en helg!! Inta vanligt hos Malin. Haha :D Ikväll ska jag nog äta sushi till middag, gott! Efter det så ska jag nog hänga med mina homies elr nåt. See yaaa!

like it

Kategori: Musik

I like you. More than I ever known.

Kategori: Vardag

AMANDA FONDELL - ALL THIS WAY

sant

Kategori: Vardag

Hej jag heter osäker.
Jag har ingen egen idè om någonting – så jag följer alla andra.
Jag har ingen egen smak – så jag tar det du har haft.
Vet ingenting och tror inte så mycket – det funkar helt okej.
Jag söker uppmärksamhet i allt jag gör och det går inte så bra.
Jag är ganska normal och enkel.
Gör du nåt, så gör jag det veckan efter.
Har aldrig haft en riktig vän.

Hej jag heter INTE osäker. Mitt namn är Malin Nyberg.


Kolla

Kategori: Vardag

Bättre än bäst!

Kategori: Musik



Tack fanny för att jag har fått en grymt bra låt att lyssna på!

Vill bara påminna er om vilket det finaste djuret är i världen.

Kategori: Hästar

New shoes

Kategori: Musik


likelikelikelike