Malin Nyberg

ALLT stämmer in på mitt liv just nu faktiskt

Kategori:

Bilder från i söndags

Kategori:

My löve

Kategori:

Ryckte Saras man idag och tänkte visa en före och efter bild. Före bilden blev bra men på efter bilden så stod hon i boxen när jag skulle fota så den är ju väldigt dålig.. XD

Fifteen by Taylor Swift and I'm in love

Kategori:

Markarbetsträningen igår !!

Kategori:

Markarbetet igår gick bra. Jag känner verkligen att jag vet hu hon funkar och jag bara längtar tills vi får komma ut och börja hoppa på riktigt!! Faktiskt så kändes allt bra, någon gång kom inte vi jättebra på bommarna men det var bara mitt fel. Orkar inte förklara travbommarna men gör det på galoppen ist!

I galoppen så var det bom, ett galoppsprång, upphöjd bom (ca70-80cm), ett galoppsprång och den en bom igen! Den övningen tycker jag gick väldigt bra! Sara är ju verkligen så himla snäll! Det man ska göra på henne är bara att ALLTID ha kontakt mellan tyglarna och munnen, ALLTID hålla om med benen och så får man bara styra med benen och sitsen så går hon som en klocka! Kan lägga upp en film snart så får ni se! :)

Efter den övningen så skulle vi ha två galoppsprång mellan bom och den upphöjda bommen.

Precis när jag skulle fatta galopp så gör hon något konstigt bocksprång med väärsta kicken på slutet!! :O Haha så knasig. Efter hon gjort det så blev hon jättepigg och jag fick en för lång galopp, jättekonstigt eftersom att hon alltid brukar ha en så kort.. Men iaf så blev både hon och jag lite arga på varandra så jag slutade rida och fick inte alls någon bra sits och hon sprang med mig. Kändes inte alls bra för när jag försökte sätta ihop henne så bröt hon bara av till trav, men då skrev Elin lite på mig att jag skulle sitta ner mer och då blev det som vanligt igen. Borde verkligen jobba på mitt temperament när jag rider. Har så himla lätt att bli sur på hästen och förstöra hela passet. Elin sa att jag bara ska glömma bort det och fortsätta som ingenting. Hoppas det funkar! ;)

Såå sant!

Kategori:

Hoppträning idaaag :D

Kategori:

Idag är det hoppträning/markarbete. Såå taggad på att rida min lilla prinsessa! Var ju inte i stallet igår för jag var tvungen att plugga så har saknat henne massor!! <3 Men nu är det skula så vi hörs senare :)

Swaggie

Kategori:

Man blir så himla glad när man får sånna här sms!!! :D Looove that person who sent this!!!

Beslutsångest

Kategori:

Ju mer jag tänker på det, desto mer känner jag att jag vill det.

Jag har aldrig känt att det här är 100% rätt när det gäller hästar. Visst så har jag blivit småkär i hästar jag haft på olika ridlägren, men det här är en nnan sak. Jag kan inte beskriva hur det känns, men det här är långsiktigt och ju mer jag rider henne känns det rätt.. <3

Sånna här sms blir man bara för glad för!! :')

Red lite barbacka på Colina idag :)

Kategori:

Cause I knew you were trouble when you walked in

Kategori:

Var i stallet verkligen heela dagen igår!! Jobbade från kl 8-14 red Prisse efter det. När jag var klar så gjorde jag grejerna till Colina, var så jäkla trött efter det så orkade inte rida så Ellen fick göra det. Hon och Elin som red Robin skrittade ut en sväng. :)

Btw så går det frammåt med foderhästen, men jag känner mig så osäker eftersom att jag verkligen börjar känna mig mer och mer trygg på Sara.. Känns verkligen supertråkigt att sluta när det går så bra, men samtidigt så vill jag ha en egen. Aja jag får väl se hur det blir, puss!!

Especial, Marit & Vilja

Kategori:

Från i morse när jag släppte ut hästarna :)

Min lilla prinsessa <3

Kategori:

Gulle !!!

Kategori:

Hahahhar hittat en video från flera år tillbaka när jag sjunger!! Haha gud vad gullig jag var! Sjukt hur en röst kan utvecklas så mycket! HAhaha låter som typ en 5åring när jag typ var 11 ;D

Smider planer...

Kategori:

Igår var det verkligen mys i stallet. Började med ett USEK-möte. Sista riktiga mötet med den här styrelsen. :( 3 feb har vi årsmöte och byter styrelse, så om du vill vara med så är det bara att komma ner till då kl. 14 så går det bra. Alla som är medlemmar är välkomna!

Efter det så red jag och Alex ut. Jag red knäppisen Prisse och Alex Candy. Förutom att höstarna inte ridit uts på evigheter och var jätte pigga så gick det super bra! :D vi skrittade pch travade bara för vi ville inte riskera att ramla av ifall som skulle sticka.. När vi kom tillbaka så galoperade vi dem lite i ridhuset och guud vad fina de blev!! Prisse var hur mjuk och känslig som helst! Han känndes näsan som en liten gummiboll! Candy också, man såg verkligen hur han trampade under sig och han får verkligen ett så himla fint steg då!! Haha så bra vi är!! :D <3

Efter vi ridit så satt vi och började planera framtiden och kom på värsta roliga grejen vi kunde göra!! Hoppas verkligen att det håller! :D :D

Pussssss ❤

Dööör litt

Kategori:

Sitter på världen tråkigaste genomgång i biblioteket. Våran bibliotekarie visar oss olika databaser. Det hade varit helt okej om någon annan hade gjort det, men hon är ju så otroligt långsam och pratar alltid på samma tonläge.

Godnatt :*

Kategori:

Förlåt för sämsta uppdateringen! Ska bli bättre. Loovar...

7/1/13

Kategori:

Idag var första dagen i skolan. Det gick så himla segt. Tyskan var verkligen pain in the as!! Slutade vid 12 så det var väl ändå helt okej. Åkte hem efter skolan och sen vidare till stallet, red ut med Karro och Pillan. Nu ligger jag i min säng och ska sova.

Godnatt babes 😘

:)

Kategori:

Sitter i stallet och väntar på att mina vantar ska torka. Har gjort grejerna och ska bara ta in Colina och sen skritta ut. :)

Bilden är på Colina och Calippo när han bara var någon vecka gammal.

4/1/2013

Kategori:

Vaknade kl 20 över 8, skulle vara i stallet och skäppa ut kl 8 så jag kastade mig upp och sprang ner till stallet. Som tur var så var alla glada ändå! Ellen var också där så det var ju skönt! När vi släppt ut hästarna mockade vi i stallet och fixade lite där.

Kom hem vid halv ett och eftersom att jag inte hade ätit frukost så var jag otroligt hungrig så åt värsta lunchen då. :D Så himla gott med mat när man är hungrig azz!!!

Vid två åkte jag tillbaka till stallet, tog in hästarna, hjälpte Elin att sanda (det är sjukt halt överallt, man kan typ åka skridskor på sandplan:O). När jag var klar med det så red jag Colina i ridhuset.

Nu sitter jag hemma och är helt stört trött!! Imorgon ska jag bara rida Colina så det är skönt. Min sista sovmorgon också innan skolan, så jag ska verkligen ta vara på den.

Love ya all 💋

BTW!! När jag och Ellen stod och mockade så hittade Ellen en liten mus som satt helt stilla mitt i stallgången! Den satt bara där så vi gick fram och tog kort och jag kände mig inte alls rädd, men precis när jag ska resa mig så börjar den hoppa iväg och jag fick typ värsta hjärtattacken och springer iväg!! Fy fan vad rädd jag blev!! Haha är nog den töntigaste personen ever när det gäller möss och råttor elr småkryp över huvud taget!!

På bussen ✌

Kategori:

Vaknade av mitt alarm kl 10 idag. Åt lite frulle och sen åkte jag till täby där jag träffade Linnea. Vi åt lunch och handlade lite kläder. Mitt nästa inköp är ett par Hunters. Provade några på jackie, men jag vill inte köpa dem där så väntar lite tills senare. Men idag köpte jag iaf en myströja, stickad tröja, mascara och en t-shirt.

Åkte hem efter det bid typ tre. När jag kom hem så upptäckte jag att jag inte hade några nycklar så nu sitter jag på bussen tillbaka till täby. Ska ändå träffa Cami & Ebba är vid 5-6 så skulle ändå tillbaka. :P

Lite av dagen...

Kategori:

Nyår 2012!!!

Kategori:

Har haft så mycket för mig så jag har inte hunnit skriva något! Hur som helst så var inte mitt nyår det vildaste, har varit med om värre. Jag hade middag här hemma med några vänner. Vid 12 så kollade vi på raketer med champagne (såklart;) och hade bara allmänt kul :)

Badaar XD

Kategori:

Ligger i badet nu och måste typ gå upp NU men jag pallar inte.. XD ska käka lite och sen ner till stallet för tredje gången(!!!) idag och fodra hästarna (Ridskolsn), säga godnatt till Colina och sen hem till Niklas. Bloggar mer senare :)

Tog en promenix med Colina idag

Kategori: