Malin Nyberg

Idc

Kategori:

Heej!! Såg nyss att designen på bloggen är helt kaos men idc för att jag använder bara den här bloggen för att lägga upp bilder så jag kan använda dom till we 💗 it! Typ bara det jag ville säga! Puss och kram skummbanan 🍌

Jag är med och tävlar om ett IPhone-skal!

Kategori:

Jag är med och tävlar hos Angrysparris i samarbete med Caseapp om ett iPhone-skal! Skalet finns i iPhone 4,4s och 5! (OBS!! Länken är osynlig! Den står mellen hos och i!)

Nialler <333333333333333333

Kategori: Vardag

TAKE ME FUCKING HOME

Kategori: Vardag

Hej bloggen!
 
Jag vet att det inte är någon som läder den här bloggen man jag måste bara få skriva av mig lite..
 
De senaste veckorna har jag blivir helt kär i One Direction. Det är svårt att förklara men jag har typ blivit drabbad av "Direction-infection". Dem där fem SNYGGA killarna gör mig helt gaaalen. På riktigt. Jag drömmer om dem, har affisher på dem i smyg på insidan av mina garderobsdörrar jag lyssnar på dem heeela tiden. Jag är typ världens fan. Jag och en av mina närmsta vänner Linn är helt sjuka. Vi skickar kik till varandra hela tiden med "imagines" som vi hittar lite överallt på internet. Det här är helt sjukt. Deras nya skiva släpps ju imorgon (9/11). Om man vill få kan man förhandslyssna på några av låtarna på itunes, gissa om jag inte sitter klistrad framför datorn eller? helt sjukt vad bra dom är!! Och inte nog med det!! den 8 maj så har dom konsert här i SVERIGE!!! Jag är så himla lycklig att vi fick biljetter dit! bästa som hänt mig typ.
 
Hahaha! Som jag sa så behövde jag bara skriva av mig lite..
 
Lots and lots of love to myself.. lol hejrååååå
 
 

Love them!!

Kategori:

Nov. 03, 2012

Kategori: