Malin Nyberg

Mitt hjärta blöder när jag inte ser dig

Kategori: Musik



The last day

Kategori: Vardag

Dagen har bestått av skola, bad på ängsan, middag men mammas kusin och nu håller jag på och fixar min klänning tills imorgon. Jag har två stycken att välja på, den ena är vit kort och tubtopp, den andra är en svart långklänning. Jag tror att jag kör på den svarta men jag är inte helt säker, men med ett färgglatt halsband så fungerar det nog! Fast om det är supervarmt så tar jag nog den vita. Så himla svårt att bestämma mig!!



Bild från webkameran, jag har min svarta klänning på mig. ;)

Your eyes are pointed at me

Kategori: Vardag

Att tre ord kan va så svåra att säga. Jag älskar dig.
 

Tagga konfan!

Kategori: Vardag


Nu har jag äntligen köppt ina alla grejot till konfan, taaaggaaaaa!!! :D

I love you

Kategori: Vardag

Dagen började med 9ornas musikal, det va FETT MED GRYM!!! :D Jättebra skådespelare och jättebra sångare och man får inte glömma den otroliga "orkesten" hehe. ;) Fick värsta kicken tills min klass ska göra det! :D
Efter det så taggade jag till täby med lite underbara, sen till stallet och red barbacka på Daisan och sen in till grönan och kollade på en grymt bra sångare! Nu ska jag sova om det inte är för sen..

Halo

Kategori: Musik

Håller på och rensar mina spotify listor (har 21st) det är liksom listor med Tik Tok men kesha till because of you med kelly clarkson.  Jag lyssnar inte äns på helften av dem så då lyssar jag på dem och gör nya listor mm. Hittade en helt bortglömd låt från one tree hill som jag får värsta skulldkänslorna varför jag inte har sett klart oth!

HEJ

Kategori: Vardag

Fifan vad tråkigt jag har det!! Pallar inte va inne på datorn, inget på tv, orkar inte va hemma och min kära vän svarar inte på mobilen -.- Orkaaaa!!

ILY

Danza Kuduro

Kategori: Musik



Ny favis!!

Grönan!!

Kategori: Vardag

Ni ser ju på överskriften vart jag var igår. Åkte dom vanliga och den "nya" träbergodalbanan twister. Den var jättekul förutom att den var ganska grant i början (feg som jag är..) haha, nej men den var jättekul! Det ända dåliga var att man var tvungen att stå i kö i typ 20 min "/.


Första backen var typ som ett stup, fatta hur mycket jag skrek?!