Malin Nyberg

Woop woop

Kategori: Vardag

Tja bloggen! Idag blir det plugg, sen ner till stallet och rida efter det luciaträning med alla små och stora! Men först ska jag till skolan och ha luciaträning i drygt tre timmar. Mycket lucia för mig, men vad gör man inte för klassen? ;) Nu ska jag springa upp och göra iordning mig, puss!
Ps. GIssa vem jag drömde om inatt... Woopsi! Ds.
  

Jag har det bra mitt liv rullar på, right?!

Kategori: Vardag

Sitter i mitt rum, äter choklad, och biggar Amanda Persson! Woop woop vad mitt liv äger!! not. Just nu så har jag massor av prov och skit som ska in. Fml. borde egentligen inte sitta här, men vad gör man inte för er?!? Dagen har varit bra tills NOn somnade typ. Orkar inte. Love u all ♥

En sån snygging tackar men inte direkt nej till, eller? Btw så ska han va med i melodifestivalen, fett med fail. Men who cares! Jag tror fortfarande att hans låt kommer äga! Soliders tror jag att den heter. Den låter ju grym och jag hoppas verkligen att han sjunger den with only a gitarr and och nice voice. Looove!

Jag är en vampyr.

Kategori: Vardag

Hej bloggen! Nu ska jag gå ner till stallt och rida. Skojsigt!! Haha, puss!

It feels like I'm drawing without you're love

Kategori: Musik

Måste bara säga att jag älskar en låt. Den är alltid lika bra varge gång jag hör den. Ryser varje gång jag hör den. Lyssnar på den varje dag. LOVE.

Tänkte va snäll, men jag kom på att du är en slyna, så nej.

Kategori: Vardag

Idag var en mind fuckad dag. Det ända typ som va bra idag va att jag har fått ordning på skolan. Haha, låter kanske lite som ett ig barn nu, men då får det väl låta som det. Orkar inte bry mig om alla små perfekta barn som får allt ni pekar på och har aslätt för er i skolan. Bryr mig inte om er era fucktard. skoja, men visst är det lite sant.

Bara för att jag skrev ett fult inlägg så lägger jag upp en ful bild. Kyss

Riktiga män faller för kvinnor med kurvor, det är bara hundar som går efter ben

Kategori: Vardag



Sitter med depp musik, har skit ont i huvudet, läser en novell och mår allmänt dåligt. Min dag var dålig. Inget var kul, inte äns ridningen, elr det va kul, men det gick bara dåligt eftersom att alla hästar var helt cp och då kunde varken jag och Sara (hästen) koncentrera oss. Fy för måndagen! Love u baby!

But I just want you to know that I missed you, anda I want you to stay

Kategori: Vardag


Only for you, Alex haha!
Tjja! Idag har jag typ inte gjort något speciellt. Sov typ bort hela dagen vilket var välbehövligt. Haha och så har fikade jag hemma hos Fanny och Peder i deras lägenhet. Det var mys. Och för er som inte vet så är Fanny min storasyster och Perder hennes pojkvänn. 

Imorgon kommer det nog inte bli så någon uppdatering eftersom att jag slutar fyra imorgon och ska plugga och rida efter det, så jag har fullt upp.

Well, now I am going to watch tv, love u guys!

I close my eyes and I pray

Kategori: Vardag

 Today was I with my parents on a gymnasiemässa at täby galop and I've written in my religion thing. Otherwise, I kind chilling out at home. Now meet my homies. Love u all

all I want is this christmas is you

Kategori: Vardag

Hej bloggen!! Ligger i sägen ombytt och klar. Ska dra till Tilda och sen vidare till Saga och kolla på Beraking down. Satan i gatan vad kul! Puss på er mina finisar!
 
Bilder från Berlin när vi var på zoo!

Forever is only the beginning

Kategori: Vardag


Längtar som en galning tills imorgon när jag får se den! Så jäkla bra!!

Cover på overboard (Justin Bieber och Miley Cyrus ) VS "riktiga" overboard (Justin Bieber och Miley Cyrus)

Kategori: Musik





HAHAHA, den första fimen är ju för kul dålig. HAhaha sjuuk.

:ppppPppPPP

Kategori: Vardag

Tjenare bloggen! Sitter i skolan med Ebba och Cami. ORkar inte bloggs, puss!

STARKT!

Kategori: Vardag

Hej bloggen! Vill bara säga att jag är otroligt fashinerad av Robin i idol. Han står verkligen upp för sig själv och så är han så otrligt bra. Om man har "läst på" lite om honom, eller följt hans idolresa så fattar man att han är otroligt stark! Bara att han kan säga att han blir mer taggad på att sjunga när Alexander Bard säger att han ska ut så så jäkla grymt! Dagens hiss går till Robin! Ville bara säga det, godnatt! / Malin


Söt !

Hej

Kategori: Vardag

Hejhej bloggen, idag har jag två viktiga saker att berätta!

Just nu så sitter jag i ett datakontor med några fån klassen och ska skriva en religions uppgift. Alla har typ skrivit as mycket medans jag bara har skrivit en rad. Det har gått typ tjugo minuter och jag behöver min data, annars kan jag inte skriva och så kan jag inte koncentrera mig heller. Inte bra. Och så har jag jättesvårt för att komma ihåg det vi har gått igenom på lektionen och då måste jag typ läsa hela boken och då blir det as jobbigt.

Det andra jag har att berätta är att jag ska rida idag. Wihoo, eller inte. Jo men det ska bli kul väl. Fast jag vet inte om jag måste plugga. Jag har sjukt mycket i skolan, matteprov, religions inlämningen och svenska loggbok som måste bli gjort denna vecka + ett NO. Hatar mitt liv.
Nu ska jag dra, puss!



Tog bara n ågra ramdomebilder som fanns på datan xp.

I miss the days when everything was about life, not of uncertainty.

Kategori: Vardag

Förra veckan var jag hemma hos min mormor och morfar. Morfar frågade mig om jag hade varit nere i stallet och hur det var med Gasen. Jag svarade att det var bra såklart med honom och att jag inte hade varit där. Efter han sa det så har jag blivit förvirrad. Jag kommer ihåg när jag var liten och längtade till varje fredag. När jag alltid cyklade hem jättefort från skolan och satte på mig ridkläder för att gå ner till stallet. Varje gång jag gick in i stallet var det fjärilar i magen. Jag undrade alltid lika mycket vem jag skulle få rida. När jag kollade upp på tavlan så stod det Gasen, Gasen, Gasen hela tiden. När jag såg det så suckade jag lite smått för mig själv. När jag skulle borsta honom så var han jätte sur och ”högg” efter mig och var allmänt sur. Jag var alltid lika rädd men för varje gång så blev jag tuffare och tuffare. Samma sak när det gällde ridningen. När vi stod på medellinjen och skulle galoppera. Jag var för rädd för att galoppera själv så jag fik ledare. När ledaren kom fram till mig och vi tog första skrittsteget så höll jag på att svimma, varje gång! Jag var så rädd. Men det var samma där. Jag blev modigare och modigare. Jag började rida utan ledare och jag klarade av det.


Efter morfar frågade mig frågan ”Hur är det med Gasen då?” så har jag blivit förvirrad. Jag kan fortfarande känna suget att rida, men nu blir jag alltid lika besviken när jag går ner. Jag tänker alltid tanken ”åh vad kul det ska bli att rida idag.” Men sen när man kommer ner och det står (tex) Sara på tavlan så går det inte. Jag vill nog inte hoppa runt på massor av olika hästar. Det kanske är bättre för mig att ta en paus från ridningen helt. Jag orkar inte sitta och inte kunna rida olika hästar hela tiden. Jag vill kunna fokusera på en. Jag vill komma tillbaka till min gamla vana. Jag saknar tiden då allt handlade om spel. Nu är allt bara så jobbigt med skola, kompisar, killar och hästar.  




Min älskade vän som jag svek.

True

Kategori: Vardag

It's not about the money, money, money. We don't need your money, money, money. We just wonna make the world dance, forget about the price tags.

Kategori: Vardag



      Lyssnar på musik och lever livet. Ikväll ska jag till Tilda tror jag. Hoppas ni också ska göra något kul. Orkar inte skriva något mer. Puss på er!

HEEEEEJ COOLINGAR!

Kategori: Vardag



Tjaa! Sitter och skypar med Cami och pluggar hk. Det går sisådär. Hatar alla jäkla matlagningstermer, vem använder tranchera licksom?  Har btw skrivit klart mitt perortage också. :D Pusspuss!

Tjena galningar!

Kategori: Vardag

Sitter i en av skolans datasalar med Pau och Ebba och försöker börja skriva på min krönika, vilket inte går så bra. Imorgon är det kulturkväll. Wiiiihoo, tagga! Ska nog sluta nu pga att dethär inlägget har tagit typ en timma att skriva. Puss på er!