Malin Nyberg

That's the reason why I love you.

Kategori: Vardag

.

If I was your girlfriend, never let you go

Kategori: Vardag



Måste bara påpeka att jag suger på att uppdatera sen jag fick min iphone. Ska verkligen försöka göra bättre ifrån mig, speciellt när jag får så många besökare.. Nu ska jag sova så ni får vänta tills imorgon, för då kommer mer updatering! Puss och god natt !

Juste! Vad tycker ni om Justin Biebers nya singel? Jag tycker faktiskt den är bra om man bortser från hans skumma rapp/sång på verserna..

Party all night, sleep all day

Kategori: Vardag

image description
Hej People! Sory att jag inte har bloggar men jag har varit otroligt trött den senaste tiden så jag skyller på det. Ikväll ska jag sova tidigt så jag orkar gå till skolan! Puss !

Lördagskväll!!

Kategori: Vardag

image descriptionSnart kommer några gester hem till oss!  Först så blir det middag med dem och sen blir det hem till ebbsen ! Pusss

I'm in love with spring!!

Kategori: Vardag



Gjorde ett snabt, enkelt kollage med lite vår/sommarkläder. Prudukterna är från Scorett, H&M, nelly.com, bubbleroom, zara och topshop! Själv är jag dökär i skon till vänster längst ner! Ska nog köpa sem och ha dem till balen eller till avslutingen.. Hmm får nog se. Nu ska jag fortsätta kolla vårkläder och kanske klicka hem några? Visar dom ifall jag gör det!

We do it all

Kategori: Vardag

image descriptionimage description
Förlåt för typ säämst uppdatering, men jag fick en iphone som jag inte kan slita mig ifrån.. Heheh men jag lovar att förbättra mig! PUSS

God natt !

Kategori: Vardag

image description
Sov gott och dröm sött // love u all

Mot stallet!

Kategori: Vardag

Håller på att testa blogg.se appen. Den har funkat riktigt bra hittills! Ska ner till stallet nu och rida. Vi ses !

Senaste inköp!

Kategori: Kläder


Brukar inte lägga upp skaer jag har köpt, men varför inte tippsa om den här snygga, prisvärda blusen? Köpte den på H&M för bara 99 kr, billigt kan man ju säga!!

:'((

Kategori: Vardag


Tröstgodis..
 

Åååh igår fick jag en iphone 4s. SÅåå glad! :D Det ända som är dåligt är att jag inte kommer kunna ringa, smsa eller surfa på den tills på måndag, men jag kan koppla upp den på det trådlösa internet vi har här hemma kan jag surfa. :D Så ni kan ju gissa vad jag gjorde igår?!? haha nej men jag satt inne och fixade och så, och helt plöstligt slutade det trådlösa internet (igår kväll) och nu kan jag inte få igång det!! Asså jag får panik!! Pallar inte... Nufinns det inte nåågot att göra på den. :-(

WTF?!!

Kategori: Vardag



Okej, för det första, det är mars. För det andra, det är typ vår nu. För det tredje, DET SNÖAR INTE I MARS, det regnar!!! En fråga till er, varför var det snöstorm nyligen?? :o

GODMORGON

Kategori: Musik

vwasss happnin

Kategori: Vardag


Ska gå och lägga mig snart. Det har varit ganska sena kvällar med lite sömn för mig dom senaste nätterna. Förutom dålig sömn så har min helg varit bra. Har eran också varit det? :)

CANT WAIT

Kategori: Vardag

P.A.N.I.K

Kategori: Vardag

Orkar verkligen inte blogg.se. Det har inte gått att lägga in "nya" bilder på typ två dagr nu. Så jäkla störande!! Fifan till dom asså!

God morgon!

Kategori: Vardag



Vaknade hur tidigt som helst. Inte alls kul. Fick typ sova i 5 timmar, vilket var helt ok med tanke på när jag kom hem. Nog pratat om det! Nu ska jag gå och göra lite andra saker, pusspuss!

Nialls solo!!!!

Kategori: Musik


Åååh vad dom sjunger bra!! Love it!

Hmmmmmm....

Kategori: Vardag

    

Funderar på att locka håret. Ska jag/ska jag inte?

Never say never. He said it and did it.

Kategori: Vardag



Igår kollade jag och alex på Never say never, och åååh vad bra den är!! Skulle typ kunna se den 50 miljoner gånger!! Ett smakprov finns åvan!

We going up

Kategori: Vardag


Igår var en annorlunda fredag för mig kan man ju säga. Allt slutade i alla fall med att jag, Alex och Ebba satt på donken, där typ alla var?! haha sjukt att man kan träffa på typ alla i täby klockan ett på natten, inne på donken. LOL snart blir det mer updatering!

Länk byte!

Kategori: Vardag


Gör min käraste vän Camila en tjänst och läs hennes blogg! Klicka på bilden för att komma dit! puss

Fridaaaaay!!

Kategori: Vardag



Idag är en fin dag. Skolan har varit ok, hittils, stan sen med vänner, bio, never say never. Ja allt en fredag ska innehålla!

God mogron !

Kategori: Vardag



Idag när jag vaknade var jag ovanligt trött. Jag brukar vara trött på morgonen, men inte såhär trött. Hur som hälst så ska jag gå till skolan om typ en timme så jag lär nog inte göra fler inlägg, detta var mäst ett bevisande på att jag levde. ;) hej svejs!

I just wanna live my life

Kategori: Vardag

I put my sunglasses on, just as i walk out the door.

Kategori: Vardag



Godmorgon! Snart ska jag bege mig till skolan och skriva nationellt prov i kemi. Känner att det kommer gå jättedåligt, fast det ska ju vara allmänbildade frågor så det går nog bra. Ha en bra förmiddag, pussss!

Jag.vill.ha.

Kategori: Kläder

Byxor & shorts , Kenza Shorts , Jofama - NELLY.COM  Byxor & shorts , Kenza Shorts , Jofama - NELLY.COM Toppar , Neon Mize Loose Top , Only - NELLY.COM Toppar , Don't Hate Me Singlet , Club L - NELLY.COM Toppar , Duchess Top , The Paper Sun - NELLY.COM Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

respekt

Kategori: Vardag

should I pass the ball?!

Kategori: Hästar


(Kristin Nyberg (min kusin) och m´Malin Bayard tilsammans med deras häst.) Om jag i värsta fall skulle ändra mig så kan jag alltid åka till min kusin i holland, ta tillbaka kunskaperna och åka och tävla med och och Malin Bayard, det låter inte heelt fel.. ;)

En sak jag har stört mig på ett bra tag är ridningen på ridskolan jag går på.  Som ni fattar så kan ni som inte gillar hästar att sluta läsa, men ni kan också läsa, om ni vill så läs inlägget.

När jag var liten så älskade jag att rida, det var det bästa jag visste. Efter att ha ridit på samma ridskola i snart 9 år så har jag börjat inse en sak. När man inte utvecklas så är det inte kul. Min ridlärare jag har nu är bra och så, men jag vill ut i världen, hitta nytt. Rida nya hästar med mer kapacitet, inte samma gamla hästar om och om igen.  

Jag har funderat mycket på att byta ridskola, men när mamma sa att hon hade betalat ridningen fram till sommaren så kände jag att jag får se efter sommaren vad jag ska göra. Det kanske är lika bra att sluta och lämna över platsen till någon annan som vill ha den.

Daaaam he's hot!

Kategori: Vardag



Måste bara säga som alla andra: vilken pudding!! Såg den för någon vecka sen och nu så går den över allt! För er som inte vet vem killen är så är det han som är cody i zac och codys ljuva hotelliv /havsliv. Jag kommer ihåg när jag var liten och kollade på det, att jag inte kom ihåg codys namn utan sa alltid den snygga. Helt klart en 10-poängare!

That's what makes you beautiful

Kategori: Vardag


Vill bara säga att jag har en underbar vän som alla vill ha.

Catch the day, make it stay, never let it go away.

Kategori: Vardag


Sitter och läser bloggar och har trååkigt. SKa nog plugga lite till kemin snart. Måste bara säga en sak... Mitt liv är bra. KYSS

Answer!

Kategori: Vardag

Hejhej ! Fick en fråga av en person som ville va anonym, dock lyckades hon inte.. (Jag har allas ip-adresser..) Whatever så frågade den vad jag menade med idiot, inlägget finns      -> här <-

Svar:
Jag vill inte säga det, jag vet att det fel att säga idiot, men vad ska jag annars säga? En sak till är att jag vet att den jag menade är ingen som läser min blogg! jag vet heller inte att  någon känner personen som jag känner så det var inte till någon av er!


Som jag sa förut så ser jag ip-adresser så jag vet vilka som komenterar, Just saying. ;)

åååh sommar! ♥

Kategori: Vardag

Det är vååååååååååååååååår

Kategori: Vardag


Idag ska jag plugga och rida. Hoppas eran dag också har varit bra och att ni också har vårkännslor! Pusspuss!

zayns ögon!!!

Kategori: Vardag

åååååååååååååh stolt fan!

Kategori: Musik



Visst var inte Ulrik för bra igår?!?!?!? Jag älskar vekligen hans låt så mycket. En tredjeplats förtjänar han mycket väl!! Men om man tänker som en vinnarskalle (som jag är..) så är det nästan bra att han kom på tredje plats.

Eftersom att han inte var tippad av de andra länderna att vinna så skulle han förmodligen inte vinna hela skiten, vilket sverige vill. MEN om han istället kommer bland topp här i sverige och hans låt blir jättekänd så har vi röstat fel.

Jag tycker ialla fall att det är bättre än (om det skulle hända) om han kommer sist i det stora hela. HOppas ni fattar. XD

PS. På rubriken menar jag fan, asså inte svärordet fan, utan fan, som jag är till Ulrik ;)

Bästa pungten på veckan, mello!!

Kategori: Vardag


Idag är det mello och jag är så jävla glad. Eller jag var sjukt glad, men inte längre. (För att jag nyss snackade med en idiot, om sanningen ska fram..) Men nu ska jag tänka på att jag ska få träffa Ulrik idag så jag är glad ändå!! Hahaa

PS!! rösta på ulrik efter 8! - 099 202 07

Jag hittar ALLT på youtube.. haha

Kategori: Vardag



Zayn: Love you guys, thank you for all your support, thank you for watching us, thank you for being there..
Me: Thank you for being topls!!

HAhah!

Call me when you have grown up.

Kategori: Vardag

HAHAHahhahahaa döööör

Kategori: Vardag

Du är känslosam, jag är känslokall

Kategori: Vardag




UUUNNDERBAAAAR LÅT! Timbaktu är verkligen bra!! Han, Norlie & KKV, Ansikitet och Ulriks "soldiers" går mäst på min spotify just nu. AAAZZZÚUM låtar !!!

You and i we're soldiers

Kategori: Musik



Den är verkligen så sjuukt bra!! Sitter och lyssnar på den hela tiden och kan inte sluta!!

I like it

Kategori: Vardag



Asså det är något med mig och blonda. Haahhahah fyfan asså, jag bara kööör!! Så jääävla nice.