Malin Nyberg

Hehe

Kategori:

Måste bara säga att Colin är dräktig och det är därför hennes mage är så stor!! Haha XD

:)

Kategori:

Ridpasset på Colina känndes bra! Hon var lugn hela tiden, det är nästan alltid så när jag är i ridhuset när jag kortar tyglarna att hon börjar takta och hålla på, men nu kunde jag direkt göra massa sidoövningar och hon var hur duktig som hälst! :D Traven var hon också lugn och fin i. Såå glad att jag har henne :) <3

Btw, sääämsta bilden ever men så blir det när man tar kort från mobilen...

PLL & pepparkakor!! :D

Kategori:

" Fall in love when you're ready, not when you're lonely.”

Kategori:

What happens if I'm not ready for a relationship and it has already gone too far?

Kategori:

Väntar gör man aldrig för länge..

Kategori:

Dagen

Kategori:

Vaknade tidigt idag och kunde såklart inte somna om.. Gick upp efter ett tag, åt frukost och storstädade mitt rum. Sen åt jag lunch och sen gick jag ner till stallet och skrittade ut på Colina. Lisa red i ridhuset igår och jag är fortfarande lite sjuk så jag orkade inte göra något ansträngande.. Dock så var det isigt överallt så red typ bara i 20 min.

27/12-12

Kategori:

Igår så vaknade jag astidigt, eftersom att jag har jobbat fleradagar i rad så har min hjärna ställt in sig på att gå upp tidigt.. :( spenderade iaf morgonen med att kolla på Pretty Little Liars. Har aldrig sett den förut så jag tänkte ge den en chans, och gud va bra den var!! Har bara sett 3 avsnitt och är heeelt inne i den! På eftermiddagen/kvällen så åkte jag hem till Niklas och var där till typ 9. Eftersom att jag fortfarande är och var lite halvsjuk så ville jag inte vara där så länge..

Får bli en bild på fina Mjau från i tisdags.

Siiiiick :(

Kategori:

Igår när jag vakna kände jag mig sjuk men jag var ändå tvungen att gå till stallet eftersom att jag jobbade. Idag hade jag bara utsläpp så då tänkte jag att det klarar jag av, men nej. Kom hem för typ två timmar sen och har legat däckad här hela tiden, har inte ätit något och mår allmänt piss. Ska vara hemma resten av dagen och bara vila upp mig. Imorgon är jag stallfri och sovmorgon vilket jag känner är mycket behövligt, har inte haft sovmorgon på lång tid så det är jääätteskönt!!

Herrrrååå !

Btw så blir bet asfult bilder, måste verkligen börja fota mer!! Bilderna är från igår när jag råkade låsa in mig i Robins box på morgonen och kunde inte komma ut. Stod där i typ en halv timma förens det kome en till stallet och kunde öppna.. :(

Jobb, jobb och ännu mera jobb...

Kategori:

I söndags jobbade jag i stallet, gjorde ridskolan, red Colina och fodrade även sen på kvällen.

Igår var det julafton, skriver mer om den ikväll om vad jag fick och så. På morgonen så gick jag ner till stallet och red en julritt med resten av privatarna. Det var mysigt. Sen så gjorde jag grejorna lite snabbt och sen så gick jag hem och firade jul med familjen.

Idag så har jag jobbat på morgonen i ridskolan, när jag gick dit så var det inte plogat någon stans så jag fick liksom gå i en halvmeters snö ända till stallet och samma sak var det även när jag släppte ut hästarna. Fan vad jobbigt det var!! Nu har jag ätit lunch och ska till baka dit snart och ta in dom små liven.

Puss

Myyys!

Kategori:

Igår var det galet. Vildaste bion jag har varit på.. ;D Sov hos Cami iaf, vi låg typ och pratade i 3,5 timmar :O innan vi somnade. Sen på vaknade vi kanske vid halv 10 elr nåt, åt frukost och lekte med Camis småsyskon.

Vid 12 så åkte jag in till stan och träffade pappa och shoppade lite saker och sen gick vi till lägenheten och dukade med några från släkten.

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Ska fodra ridskolan och sen hem och äta middag med lite kompisar. :D

Dagen!

Kategori: Vardag

Gick upp kl 8 för att rida Colina på morgonen. Skrittade ut en sväng och tänkte rida lite på en äng som finns i närheten av stallet men snön var så hårt packad så det gick inte. Kom hen iaf vid halv 11 och åt luch, duschade och fixade mig. Sen gick Jag hem till Linn och var där tills för typ en timma sen. Nu ör jag hemma och äter middag. Ska ta tåget snart till Kista och gå på bio. :D Det blev ett väldigt kort inlägg men skriver mer sen. Pussss <3

Snart är der jul

Kategori: Vardag

 
Snart är det jul!! Helt sjukt att det har gått så fort! Bytte julklappar med Ebba och Cami idag, så pirrig om vad dom har köpt!! Vill verkligen öppna dem nu!! Hahaha.. Har en julklapp kvar och vet verkligen inte vad jag ska köpa!! Så svårt med det där!

Avslutning :D

Kategori:

Idag har vi avslutning i skolan. Det ska bli så skönt med lov!!! 4 dagar kvar till julafton också! Åh vad jag längtar!! Efter skolan så ska jag träffa Cami och Ebba.

Sitter på bussen nu så jag skriver mer ikväll. Puss!

Hoppträning!

Kategori:

Idag var sista riktiga skoldagen. Så skönt! Efter skolan så träffade jag Niklas i Täby c och chillade lite där. Sen åkte jag hem, åt mellis och sen vidare ner till stallet.

När aug kom ner dit så gjorde jag Colina, Robins och Calles grejor. Colina fick vila idag eftersom att jag skulle på markarbetes träning på Prisse idag. Pussade bara massor på henne!

Markarbetes gick riktigt bra. :D Brukar egentligen rida Sara men jag kände för att rida Prisse idag så jag tog han istället. Som vanlitgt så är han ganska stel i början, men idag så släppte han bara jag kortade tyglarna. Och var lugn hela passet. Prisse är ett fullblod så han kan bli lite galen ibland när han hör konstiga ljud etc men idag så var han jättelugn och jag fick massor med beröm. :D Älskar verkligen Elins lektioner!! Hon är så himla duktig och gör en alltid på bra humör! Men iaf så gick det jättebra. :)

Promenad

Kategori: Vardag

 
Hej bloggen!
 
Kom nyss hem från en promenad med Alex. Det var så härligt! Jag umgås inte så ofta med henne, gjorde det mer förut, men hon är verkligen en sån person som jag skulle kunna prata om allt med. Har kännt henne i många år och jag vet verkligen att hon är mogen och en bra vän. Love her säger jag bara!!
 
Imorgon så har jag Colina och så ska jag på markarbete-"träning" i ridhuset på Sara. Får se vad jag gör med Colina, det beor på vart Emma har ridit. Tror nog att det blir en kortis ut.
 
 

Wiiiiii

Kategori: Vardag

Nu har jag fixat designen! dock så tog jag bara en från blogg.se, ni såg ju min förra design så ni förstår nog varför..

Mys

Kategori:

Nu har jag kommit hem från skolan. Var förbi Täby centrum och bytte en julklapp lite fort bara.

Senare idag kommer mormor och morfar hem till oss och äter middag. Antar att vi firar lite sen 3 advent eller något.

Ps!! Ska fixa designen snart! Orkar inte göra det nu men jag lova att det blir inom dom närmsta dagarna.

Picccccsss

Kategori:

Woop woop!

Kategori:

Sitter i skolan och har tyska. De här sista dagarna är verkligen onödiga nu när vi inte gör något, bortsätt från att jag måste läsa utvek svenska bok till på onsdag.

Idag är en stallfri dag för mig. Eftersom att Emma åker till Sydafrika på onsdag, och är borta hela jullovet, så ville hon ta Colina måndag och tisdag. Det passar Alldeles utmärkt för mig! Jag har nämligen lite saker som måste göras så det är toppen! :D

Imorgon ska jag ju jobba som vanligt, så jag är där på morgonen. Men på eftermiddagen är jag stallfri.

Hej hej!!

Kategori:

Tänkte börja blogga här igen! Fick värsta blogglusten och kände varför inte liksom!